Hangi birini saysam bilemedim.
Kedi evi varken başka yerde yatması mı?
Köyden gelen yiyecekleri narkotik köpeği gibi saatlerce günlerce koklaması mı hatta onları oyuncak gibi görmesi ve kemirmesi mi desem özellikle de biberleri 😂😂😂
Evin bekçisi olması ayrı bir alem misafiri korkutuyor manyakk
Gardrop kapılarını tek tek açtırmak için borazan gibi bağırması ve içini kurcalayıp hiç bir şey yapmamış gibi gitmesi
Camdan her girişinde kendini taratmak için lavaboya bizzat gitmesi onun ardından elden tane tane mama yemesi 😂
Gece yatalım demek için çağırır gibi paçamdan çekiştirip yatağa götürmesi 🐾🐾
Daha neler neler...35 Yorumla
En İyi Cevaplar
Birden böyle hiçbir şey yokken kuyruğu diken diken oluyor sonra kamburlarını çıkartıp drift atar gibi yan yan yürüdüklerinde çok komik oluyorlar kulaklar da bir değişik oluyor 😂 o hallerini anlatmakta zorlanıyorum betimlemesi gerçekten zor geliyor ama Emin’im herkes benim gibi o an komik buluyordur o hallerini kedilerin. Hayır bir de korkacak bir şey de olmuyor durduk yere sebepsizce böyle olmaları çok garip 😅
20 Yorumla
+1 yılher hareketlerini benimserim, garipsemem. karakteri oturmuş hayvanlar kediler. insanların bazıları kedileri nankör olarak görür, çünkü kediler köpekler gibi itaatkar değildir. bir kedinin size değer vermesini istiyorsanız, onun güvenini kazanacaksızın. kediler size muhtaç davranmaz. bir çok insan burada kaybediyor. Ama eğer o güveni kazanırsanız, eşsiz bir dost kazanmış olursunuz.
10 Yorumla
sürtünüp sürtünüp bi anda dişlerini geçiriyor sonra gene aynısı, fazla bastırmasa da acıtıyor. bi de ben oturunca gelip yanıma oturuyor bi süre sonra o kalkıp başka yere gidince bende içeri girmek için kalkıyorum tekrar yanıma gelip beni oturtuyor

00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Komple garip buluyorum 😂 her yaptıkları şebeklikk
60 YorumlaKesinlikle uyku şekilleri buda benimki 😇
52 YorumlaBenimki normal ben oynamayınca kendi kendine takılıyor. Arada durduk yere zıplayıp, tüm tüylerini kabartması falan oluyor da alıştık artik.
https://www.dailymotion.com/video/k5VBbhH8rUOvWox9GLB20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Oturma şeklini garip buluyorum 😄
51 Yorumla
+1 yılHer hareketleri özel ve güzel. Tam bir kedi aşığıyım. Kedileri ancak kedi gibi düşünebilenler anlar, kedi kafasını yaşamak herkesin harcı değildir.

Bir kedi ile yaşamak en az onun kadar anormal olmayı gerektirir🥳🐾
10 Yorumla
+1 yılHer hareketi hem de her hareketi. Kediler bir başka ya normalde köpeklere daha yakınım ama sonra zamanlarda kedilere olan yakınlığım bir hayli arttı. Yüz mimikleri, davranışları en farklı olan hayvan. Youtube'da birçok video izliyorum akşama atacağım buraya o kedi videolarını gülmekten yarıldım 2 gündür, dışarıdayım şimdi akşam atarım 😂
10 Yorumla
+1 yılBir şey olmağı halde bir noktaya dikkatli dikkatli bakmalarını garip bulurum Garip bulsam da anlamak istiyorum keşke anlayabilsem akıllarından ne geçtiğini 😂 cin mi gördü, melek mi gördü? Belki toz uçuşuyordu ona odaklandı. Anlamak için ben de yere yatıp aynı noktaya odaklanırım arada bir bana dönüp kısık sesle “miyav” der gördüğümü sen de gördün mü ben de “hayır” derim bakmaya devam ederiz.
10 YorumlaTuvaletini yapınca evde koşup tur atıyor İnci, özgürlük dansı gibi, ben evdeyken yüzüme bakmıyor evden 10 dk markete gitsem kapıyı açınca sanki yıllardır görmemiş gibi bir sevgi gösterisi... Ve bir de oyuncaklarını ağzıyla patisiyle benim odama getirmesi. Hediye getiriyor sanırım, hediyelerin arasında avladığı böcekler de oluyor ama :D
00 Yorumla
+1 yılEvde üç kedi var. Foucalt'a benzediği için Fuko diğer adı Victoria, Nataçka ve Ares. Victoria menapozlu kadındır. Her hareketi tuhaftır. Nataçka, evin havasından olsa gerek, başımıza filozof kesildi. Boş zamanlarda düşünen adam heykelini geride bırakır. Ares ise Garfield.. uyuma pozları, orjinal Garfield'dır. Tabii aynı zamanda savaş tanrısı Ares'tten farksız. Evdeki en çelimsizimiz olan bir kız arkadaşımızı her yerde köşeye sıkıştırır. Biz elinden zor alıyoruz... (Gayet ciddiyim.)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElime doğan sevimli ve sevgi delisi kedim büyüdüğünde suratıma, kafamın üstüne, omuzlarıma gözleri hayvan gibi açılarak bakardı. Gözleri bir şeyleri takip ediyordu. Ortalıkta sinek falan da yoktu. Bunu yaparken de geri geri yürürdü kaçacak gibi. Araştırdım, çoğu insanın da başına gelmiş. Üç harflileri görüyorlarmış. 🙈
10 Yorumla
+1 yılBir şeyi tuttukları zaman arka patileriyle onu kazımaları, atlamadan önceki popo hareketleri.
Bu ikisine eriyorum. 😂41 Yorumla
+1 yılBeyimde böyle yatınca aşırı düşüyorum 😍
30 Yorumla
+1 yılBazen pskopat bakışı yapıyorlar kafalarını yana yatırıp bakışlar sert ve odaklı olması 😄 Dost mu Düşman mı anlamıyorum 😄
20 Yorumla
+1 yılHer bulduğu karton parçasının üzerine yatmaları karton görünce dayanamıyorlar nedir bu karton sevdası anlamadım. Balkonda yuva yaptık mis gibi kocaman ama ona girmediler gittiler yandaki kartonun üzerinde yatmaya başladılar nsjsjssjdjdjdj
10 Yorumla
+1 yılKedilerin degil de kedi sahiplerinin hareketlerini garip buluyorum.. onlar kedi atlar ziplar sana noluyo be sen ters takla atabilcen mi atamaya calisiyo deli midir nedir.. kiricak omuru felc kalacak haberi yok yav...
10 Yorumla
+1 yılher hareketleri yaaa😍 en komiği uzaktan gördüğü her hangi bi eşyayı neye benzetiyosa artık korkuyo ve geri geri gidiyo devreleri yanıyo ahahahhsjjshdh
20 YorumlaBir kedi sahibi olarak çok fazla kadar hareket var ama benim kedim eğer istediği birşeyi alamıyor ise önce miyavlar hala alamıyor ise gözümün içine baka baka koltukları tırmalar
23 Yorumla- +1 yıl
Kaç yaşında masallah
Ne bulurlarsa yere atıyorlar, neden yani dünyayı kediler yönetse bizi dünyanın kenarından aşağı atarlardı
30 YorumlaHer hareketleri ayrı garip yalniz goreseldeki çok tatlı ya😅
10 Yorumla
+1 yılReglken ben de böyle oluyorum

Her haliyle uzaylı gibiler
10 Yorumla
+1 yıl
Merhaba
Bana göre her hareketleri bir garip. Kediler bu dünyadan değil. Bundan yemin edebilirim ama asla kanıtlayamam.20 YorumlaGözlerini dikip hiçbirşey olmayan yere uzuuun uzuun bakmaları 😳
10 Yorumla
+1 yılgece bağırıp yakınmaları garip geliyor ve merak ediyorum anlatmak istedikelrini
47 Yorumla- +1 yıl
Ya sen nasıl bişisin ya
- +1 yıl
@Metekaan00 dediğim mi garip geldi 😂
- +1 yıl
Çokkkk garip napsın dişisini kovalıyor 🤣😂😅
- +1 yıl
@Metekaan00 😂bilmiyordum teşekkürler öğrendim
- +1 yıl
Kızgınlık döneminde dişisine sesleniyor çok ürkütücü bağırıyor 😅😅
- +1 yıl
@Metekaan00 evet evet yakınıyor resmen
- +1 yıl
Aşk istiyor 😂😂
+1 yılBizim komşunun bi kedisi vardı salatalık filan yiyordu… çekirdeğin tuzlusunu yiyor tuzsuzunu yemiyordu…
20 Yorumla
+1 yılaslında hiç bir hareketleri garip değil, biz anlamıyoruz sadece :) çok akıllılar ve hepsını cok sevıyorum ama kendı kedımı tabıkı daha cook sevıyorum :P
00 Yorumla
+1 yılBenim kedim asla et tavuk yemiyor mesela. Koklar kaçar hemen. Sosis versen top gibi oynuyor. Sadece kuru mama yer. Birde sevdirir kendini sonra birden tırmalar..
00 Yorumla
+1 yılOrta sehpa ve tv sehpasına çıkıp otururken bir anda kalemlerimi ve küçük gördüğü herşeyi aşağı itiyor 😁
10 YorumlaDurup dururken bir yere saldiriyorlar ya many. ak manya. k 😂😂 o halleri garip gerçi genel olarak garipler
10 Yorumla
+1 yılDaha sevmek için elinle kafasına kadar eğilmeden bekleyemeden iki ayağının üstünde eline yükselmeleri sev diye :)
10 Yorumla- https://youtu.be/zi6hcLUYOx4
Salatalıktan korkmalarını garip buluyorum. 😂😂😂😂10 Yorumla
+1 yılBir yere yetişecekmiş gibi anlamsızca koşmaları, perdelere tırmanmaları, bazen de konuşur gibi sesler çıkarmaları garip
10 Yorumla
+1 yılKedileri garip buluyorum. Hatta garipliğin vücut bulmuş halleri sanırım. 😂
20 Yorumla
+1 yılArabanın üzerinde insan gibi uzanıp uyumaları garip geliyor bana.
22 Yorumla- +1 yıl
@esma33_ Onu yatağında rahatsız eden biziz :)
+1 yılBazen elimi açarak yukarı kaldırıyorum ve kızım çok acayip bir şekle bürünüyor böyle sinirleniyor ve kafasını döndürüyor 😂
00 Yorumla
+1 yılBir köşede dik dik dakikalarca bakıp en sonunda üstünüze fırlalamaları yok muuu ah pisi pisiler 🤦♀️
00 YorumlaGarip bulduğum bir özellik yok. Çünkü kedilerle ne kadar haşır neşir oluduğum için hiçbir hareketleri garip gelmiyor bana. Dopal geliyor.
01 Yorumla
+1 yılKediler girdikleri her kabı dolduruyorlar, bu da kedilerin sıvı olduğunu ortaya çıkıyor. En garip gelen şey bu bana.
00 YorumlaHırlamaları çok değişik geliyor ağızları hiç oynatmadan o kadar nasıl hırlıyorlar acaba 🙄😊
10 Yorumla
+1 yılSirtustu yatarken elleri ayaklari havada uyuyordu manyak kedim
10 YorumlaBi anda deliriyorlar evin içinde koşuşturmaya başlıyorlar
10 Yorumla
+1 yılHer hareketlerini efsane buluyorum 😍 Keyifli günler..
10 Yorumla
+1 yılGüzel güzel seviyorum bir anda saldırıyor çok garibime gidiyor 😂
10 Yorumlakızınca kuyruklarını yere vuruyorlar ya da tedirgin olunca diyim.
14 Yorumla
+1 yılKarnıma uzanıp mırıldanmasını garip buluyorum ama bir yandanda hoşuma gidiyor 😃
10 Yorumla
+1 yılMırıltıları bazen garip geliyor hiç olmadık anlarda mırıltıları oluyor.
10 Yorumla
+1 yılSabaha karşı evin içerisinde ordan oraya koşturmasi mırlaya mırlaya
10 Yorumla
+1 yılKendi kendini temizleyebilmesi hem garip hem çok güzel
00 Yorumla
+1 yıliki gündür ana sayfada şu kediyi görmekten sıkıldım artık
00 YorumlaKedileri genelde ayin yaparken kullanırım. Onun dışında sevmem
05 Yorumla
+1 yılŞu dötlerini uzatarak esniyorlar ya bayılıyorum ona pandik atasim geliyor
00 YorumlaBütün hareketlerini. Uzaylı gibiler çünkü. Jdjxnsnc
00 Yorumla
+1 yılHer hareketleri garip. Aramız pek iyi değil kedilerle.
00 YorumlaSinirlenince gerilip popolarını sallamaları çok komik geliyor bana.
00 YorumlaEvcil Hayvanlar konusunda 379 cevap paylaştı. Koltuklarında kamburunu çıkarıp kuyruğu diken diken olunca
00 Yorumlakedi zaten garip birsey.
Her hallerini çok severim00 Yorumla
+1 yılher yaptığı şey garip 2 kedim var çok tatlı ikiside
00 Yorumla
+1 yılkedi zaten garip birsey .
uzaylı mı nedir ipneler anlamadım.00 YorumlaDikleniyorlar ya böyle kaslı abi gibi ne gerek var ya
00 Yorumla5 kedinin bir kediyi becermek için üst üste binmesi tuhafıma gidiyor.
00 Yorumla- Devamını Gör (104)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne