Soruyu gördüm burnuma huzur kokusu geldi. Her ne kadar hepimiz 'insanlardan bıktım, sahtelik kokuyor hepsi' desek de hayvanlarla beraber yaşayamayacağımız aşikar.
-Salyangoz, yılan, böcekler, örümcekler, solucanlar bunlarla yaşayabilir misiniz? -Sivrisinek, karasinek sizin can dostunuz olabilir mi? -Kene, kertenkele, bukalemun, ayı, balina sizinle konuşabilir mi? Onlara sarılabilir misiniz?
~eğer hepsine cevabınız evetse tebrikler bir Mogli'siniz 🌷
(Bunun olmayacağını bildiğimiz içinde hepimiz 'gerçek' cevabı hayırdır.)
Yaşarım. Çok iyi olur, çok da güzel olur. 10/10 yaşam biçimi. Sevginizle mutlu olacak ve huzur bulacak canlılar hayvanlardır çünkü. Onlar maddi, manevi verebildiğinizle yetinmeyi bilir, daha fazlası yok diye arıza çıkarmazlar. Kusurlarınıza odaklanmazlar, sürekli memnuniyetsizlik içinde olmazlar. Onlarla mutlu olmanız, onların da mutlu olması için onları sevmeniz yeterlidir.
bizim mahallede ben 6. sınıfa giderken tabi bu bi kadın vardı yaşlı bahçeli bir evde yaşıyordu ki ortalama büyüklükte bi bahçe işte evde baya eski bahçe ve evin içi paso kedi kadının ne sorunu vardı bilmiyorum ama artık yok ölmüş o zamanlar çocuk olnca tabi düşünemedik bu kadın deli falan dedik ama bakalım kimler delirttide böyle kedi manyağı oldu
Gerçekçi olmak lazım bazen hayatta toz pembe olmayacağını bildiğimiz bir ülkede yaşıyoruz iletişime ihtiyacın olacak yeri gelecek hormon olarak dolup taşacaksın bir insanla bedensel ihtiyacın olacak duygusal olarak boşlukta kalacaksın yardıma ihtiyacın olacağı bir anın olacak kritik bir an olacak o zaman ne yapacaksın
Sosyal bir varligim maalesef, ekmek almaya giderken bile 3-4 kisiyle selamlasip ordan burdan konusuyorum yapamam ben sanirim herzmn yalniz olmayi. Bir kac gun veya hafta oké ama fazlasi beni bitirir