Bende hiç anlayamıyorum hiç mi merhamet yok? Annen hiç mi küçükken başını okşamadı? Baban hiç mi düştüğünde yaralarını sarmadı? Bunlar gelir aklıma her böyle haber gördüğümde. Sevgi görmüş insanın yapabileceği şeyler değil bunlar. Ya da ciddi psikolojik rahatsızlığı var. O yüzden anlayamıyorum. Anlam veremiyorum.
İnsan böyle insanlar yüzünden hayattan soğuyor. Sonra diyorlar hayvan hakları yasası vs. Hani nerde? Yani bu adam şimdi çoktan çıkıp evine gitmiştir. Kahvesini yudumlarken da kendisini pis bi ifade ile izliyordur muhtemelen.
Sevindim ama üç beş kuruş cezayla kurtulur ve bizim burada biri arabanın arkasına bağlamıştı, yakalanmıştı ve polis Allah ne verdiyse yazmaya çalışmıştı, maskeden, sosyal mesafeden, trafiği tehlikeye sokmaktan vs.
İnsan demiyorum, hayvanda demiyorum. Genellikle küfür dahi etmek istemiyorum. Ne olduğu belirsiz kişileri tanımlamakta çok fazla güçlük çekiyorum. Bildiğim tek şey var boşa yaşıyorlar ölmeleri gerekiyor.
Yani idrar kesesi ya da rahmi dışarı çıkmış sanırım.. Fotoğraftan tam seçemiyorum. müdahaleye ihtiyaç var. Kendi haline bırakırsanız daha kötüye gidebilir.
Arkada kasa olmasına rağmen bunu yapmak, ultra keyfi sadistliktir. İnsan canına değer vermeyen bir ülkede hayvanlar için bir şeyler beklemek zaten mantıksız olurdu.
Hiç terbiyemi bozmak istemiyorum çok kötü oluyorum haber izlemeyi bile bıraktım sırf bu "insancıkları" görmemek için kendi egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar ahirette karşılığını çok iyi alacaklardır
Akıl sağlığı yerinde olmayıp tedavi olmayan , düşük eğitim seviyeli , ailesinden de hayvanlara ve insanlara karşı nasıl davranılması gerektiğini öğrenememiş caniler aramızda olduğu sürece her şey çok normal.
Hayir anlamıyorum zavallı hayvanla derdi ne olabilir bir insanın? Böyle bir işkence iyi mi hissetiriyor? Hadi o kadar kötüsün bari gücün hayvana çocuğa kadına mi yetiyor bu da mı ezik hissettirmiyor?
Onlar insan değil, benim gözümde başka bir şeyde söylersem görüşüm kaldırılır.. Hayvanlara eziyet edenleri meydanda toplayıp asalım bir daha böyle olaylar yaşanmaz.
Ana Sayfa > Evcil Hayvanlar > Sorular > Motorsikletinin arkasına köpeğini bağlayıp sürükleyen şahıs yakalandı. Peki sen böyle insancıklar hakkında ne düşünüyorsunuz?