Merhaba arkadaşlar,
Aklınıza gelebilecek tüm internet sitelerine baktım. ( Instagram gibi platformlar hariç.). Sadece bir ilan var o da 2017 yılında verilmiş. Para biriktiriyorum bir yandan da araştırıyorum. Ama pek bir şey kaydedemedim.
Not: Heves değil uzun zamandır aklımda olan bir hayvan olur kendisi. Hem minicik hemde arkadaş canlısı olması cezbedici. Doğada kendi oyuklarını bodur baykuş, sincap gibi hayvanlarla da paylaşan bir cins.
Aklınıza gelebilecek tüm internet sitelerine baktım. ( Instagram gibi platformlar hariç.). Sadece bir ilan var o da 2017 yılında verilmiş. Para biriktiriyorum bir yandan da araştırıyorum. Ama pek bir şey kaydedemedim.
Not: Heves değil uzun zamandır aklımda olan bir hayvan olur kendisi. Hem minicik hemde arkadaş canlısı olması cezbedici. Doğada kendi oyuklarını bodur baykuş, sincap gibi hayvanlarla da paylaşan bir cins.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiçbir fikrim yok o ne
Uçan sincap bir nevi.
Haha bilmiyorum k. bakma
İnternete yazarsan nasıl bir hayvan görürsün.
Bakimi çok zor diyorlar
Muz yiyor, süt içiyor, yemiş yiyor, mama yiyor. Sahiplerine karşı korumacı ve küçücük. Bakanlardan zor tarzı bir duyum almadım. Belki enerjik olmaları zor olabilir.
Gece çok enerjik oluyorlar mis
İlk defa duyuyorum bunu.