Sizce büyüyüp kocaman kedi olurlar mı bu minikler 🥺?

Bu miniklerin anneleri tahminimce çok kötü bir kavgayla ağız kısımından ağır yaralandı. Ne kadar yakalayıp veterinere götürmek istesekte anneyi yakalayamadık, bir süre sonra da tamamen kayboldu, muhtemelen gizli bir yerde can verdi kuzum 😞 Bu yavrulara da o gün bu gündür biz bakıyoruz. Gece gündüz mamalarını 2 veya 3 saatte bir veriyoruz, tuvaletlerini yaptırıyoruz, temizliklerini sık sık yapıyoruz, sık sık kontrollü bir şekilde daha çok fiziksel aktivite yapmaları için dışarı bırakıyoruz, arada kontrol için veterinere götürüyoruz. Şimdi ufak ufak oyun da oynamaya başladılar, karınlarını böyle nazikçe gıdı gıdı şey yapınca ağızları açık kalıyor, patilerini dört bi yana açıp tip tip boşluğa bakıyolar 😂😂 Tam kaç haftalıklar bilmiyorum ama muhtemelen 2 yi doldurdular. Sahiplendirecektik aslında, daha iyi bir yerde büyümelerini istiyodum fakat babam gitmelerini istemedi, biz bunları büyütücez dedi. Şimdi sırayla bakıyoruz, ben dışarıdayken annem veya babam, ben evdeyken ben bakıyorum. Geceleri üşümemeleri için de yanlarına üzerine peçete sardığımız ılık ile sıcak arasında su dolu kavanozu koyuyoruz, ona sarılıp mırıldayarak uyuyolar. Çok çok uzun yazdım ama sizce yaşarlar mı 😔 gerçekten elimizden geleni yapıyoruz her açıdan. Sırf bunu düşünmekten resmen yıprandım 😞 tiplere baksanıza 🥺