Evcil Hayvanlar Evde kedi mi beslemek daha güzel yoksa köpek mi? KükreyenKediii Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Evde hangisini beslemek daha güzel sizce sizin seçiminiz ne olurdu? Evde kedi mi beslemek daha güzel yoksa köpek mi? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
oylesineebiriii25 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Köpeğin evde beslenmesi zor, kediler eve daha uyumlu oluyor o yüzden kedi. 1 24 Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Senin elinde onada yazık 😂 Yorumla oylesineebiriii25 +1 yıl Niye yazık asıl benim elimde mutlu 😂😂 Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Bu yalanlarla avut kendini 😂😂 Yorumla oylesineebiriii25 +1 yıl Kedi geliyor kucağıma uyuyor sevdiriyor sende kıskancından çatla 😂😂 Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Denize düşen yılana sarılır ne olacak başka 😂😂 Yorumla oylesineebiriii25 +1 yıl Allah Allah kedi gayet memnun 😂 Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek gerek 😂😂😂😂 Yorumla oylesineebiriii25 +1 yıl Kediler rol yapmaz 😂😂 Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Sen öyle sanırsın 😂😂😂 Yorumla oylesineebiriii25 +1 yıl Sanmam ya 😂 Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Kediler ve köpekler diye film bile çıktı be 😂😂😂 Yorumla oylesineebiriii25 +1 yıl Ee yani? 😅 Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Kediler rol yapıyorr yani 😂😂 Yorumla oylesineebiriii25 +1 yıl Tabi tabi onlarda gerçek zaten😂 Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Sen gerçek olduğun kadar 😂😂 Yorumla oylesineebiriii25 +1 yıl O nasıl laf 😂😂 ne yani ben gerçek değil miyim 😂 Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Gerçek misin 🙄🙄😂😂 Yorumla oylesineebiriii25 +1 yıl Değil miyim 🙄🙄 Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Değil misin🙄🙄 Yorumla oylesineebiriii25 +1 yıl Değil miyim ya 🙄🙄🙄 Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Değil misin yaa 🙄🙄 Yorumla oylesineebiriii25 +1 yıl Bilmem Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Ben hiç bilmem Yorumla oylesineebiriii25 +1 yıl Peki 🤷♀️ Yorumla
Soo-jin Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Evde kedi, bahçede köpek. 1 3 Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Niye Yorumla Soo-jin +1 yıl Evde köpek olmaz bence havlar sürekli dışarı çıkartmak zorundasın vb vb Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Haklısın kedi daha uygun Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Evde köpek beslemek gavur adeti...Benim dinim İslamAncak kediye müsaade ediyor evde... 0 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Hiçbirinide eve sokmam. 1 19 Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Niye yaa 😂😂 Yorumla 54srp +1 yıl Zaten kedileri hiç sevmem 😖😖köpekte evde olmaz yani bahanem çok evde hayvan olmaz yaa🤕🤕 Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Kuşta mı olmaz? Bizide sokmazsın sen eve😂 Yorumla 54srp +1 yıl Yıllar yıllar önce bir muhabbet kuşum vardı. Ne güzel konuşuyordu ama kedi yedi 😡😡işte o yüzden hiç sempatim yok kedilere😡😡 Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Anladım teşekkür ederim 😂 başın sağ olsun bu arada. Yorumla 54srp +1 yıl İmalı mı başın sağ olsun bu ona göre cevap vercem yoksa içten mi😬😬 Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Ölmüş bir kuşun arkasından dalga geçmem benimde var kuşum. Yorumla 54srp +1 yıl O zaman teşekkür ederim ☺️ Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Rica ederim ne demek yaş doğru mu ☺️ Yorumla 54srp +1 yıl Evet... Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Maşallah ne güzel ☺️ niye kızdın Yorumla 54srp +1 yıl Kızmadım ki yalnız doğru değil birazcık 39aslında yaşım 29temmuz da 40olucam daha var😬😬😂😂10 gün sonra 🤦♀️🤦♀️ Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Hee iyi tamam 39 da iyi 😂😂😂 Yorumla 54srp +1 yıl Tabikide iyi her yaş iyidir 😬😬🤦♀️😂 Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Kesinlikle katılıyorum sana size 😂😂 Yorumla 54srp +1 yıl 😂😂 Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Takip atıcam size ☺️ Yorumla 54srp +1 yıl Evet geldi bildirim ☺️teşekkür ederim. Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Rica ederim ☺️☺️ Yorumla
Savagexx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kediler nankör, genel olarak köpek iyidir 1 1 Yorumla KükreyenKediii +1 yıl İnsanlardan nankör olamazlar. Sen dert etme. Yorumla
Şiirselbiri Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kedim olduğu için seçimim belli. 1 1 Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Ozaman köpek 😂😂 Yorumla
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Köpek beslemek daha iyide bakimi zor 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kedi. 1 1 Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Neden köpek değil Yorumla
İzmarit195 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl İkisini de ayıramam 1 1 Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Ozaman cevap anlamsız. Yorumla
xxkvrckxr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Kedii 1 1 Yorumla KükreyenKediii +1 yıl Sen söylemesem de anlardık😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Köpeğin evde beslenmesi zor, kediler eve daha uyumlu oluyor o yüzden kedi.
Senin elinde onada yazık 😂
Niye yazık asıl benim elimde mutlu 😂😂
Bu yalanlarla avut kendini 😂😂
Kedi geliyor kucağıma uyuyor sevdiriyor sende kıskancından çatla 😂😂
Denize düşen yılana sarılır ne olacak başka 😂😂
Allah Allah kedi gayet memnun 😂
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek gerek 😂😂😂😂
Kediler rol yapmaz 😂😂
Sen öyle sanırsın 😂😂😂
Sanmam ya 😂
Kediler ve köpekler diye film bile çıktı be 😂😂😂
Ee yani? 😅
Kediler rol yapıyorr yani 😂😂
Tabi tabi onlarda gerçek zaten😂
Sen gerçek olduğun kadar 😂😂
O nasıl laf 😂😂 ne yani ben gerçek değil miyim 😂
Gerçek misin 🙄🙄😂😂
Değil miyim 🙄🙄
Değil misin🙄🙄
Değil miyim ya 🙄🙄🙄
Değil misin yaa 🙄🙄
Bilmem
Ben hiç bilmem
Peki 🤷♀️
Evde kedi, bahçede köpek.
Niye
Evde köpek olmaz bence havlar sürekli dışarı çıkartmak zorundasın vb vb
Haklısın kedi daha uygun
Evde köpek beslemek gavur adeti...
Benim dinim İslam
Ancak kediye müsaade ediyor evde...
Hiçbirinide eve sokmam.
Niye yaa 😂😂
Zaten kedileri hiç sevmem 😖😖köpekte evde olmaz yani bahanem çok evde hayvan olmaz yaa🤕🤕
Kuşta mı olmaz? Bizide sokmazsın sen eve😂
Yıllar yıllar önce bir muhabbet kuşum vardı. Ne güzel konuşuyordu ama kedi yedi 😡😡işte o yüzden hiç sempatim yok kedilere😡😡
Anladım teşekkür ederim 😂 başın sağ olsun bu arada.
İmalı mı başın sağ olsun bu ona göre cevap vercem yoksa içten mi😬😬
Ölmüş bir kuşun arkasından dalga geçmem benimde var kuşum.
O zaman teşekkür ederim ☺️
Rica ederim ne demek yaş doğru mu ☺️
Evet...
Maşallah ne güzel ☺️ niye kızdın
Kızmadım ki yalnız doğru değil birazcık 39aslında yaşım 29temmuz da 40olucam daha var😬😬😂😂10 gün sonra 🤦♀️🤦♀️
Hee iyi tamam 39 da iyi 😂😂😂
Tabikide iyi her yaş iyidir 😬😬🤦♀️😂
Kesinlikle katılıyorum sana size 😂😂
😂😂
Takip atıcam size ☺️
Evet geldi bildirim ☺️teşekkür ederim.
Rica ederim ☺️☺️
Kediler nankör, genel olarak köpek iyidir
İnsanlardan nankör olamazlar. Sen dert etme.
Kedim olduğu için seçimim belli.
Ozaman köpek 😂😂
kendini köpeğe sktiren kadınları düşününce kedi diyorum
Köpek beslemek daha iyide bakimi zor
Kedi.
Neden köpek değil
İkisini de ayıramam
Ozaman cevap anlamsız.
Kedii
Sen söylemesem de anlardık😂
Kedi
Kedi en uygunu