Evcil Hayvanlar Evcil hayvanlarınızın adları neler? 🦋 _Prettygirll Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Evin küçük sakinleri🥰 sizin evcil hayvaninizin ismi ne? Benim :Kiko 🦋🤍 Evcil hayvanlarınızın adları neler? 🦋 Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Soo-jin Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Vera, Fıstık, Nazım, Prenses, Pamuk5 tane muhabbet kuşum var 1 3 Yorumla _Prettygirll +1 yıl Vay canına çok güzel bende sultan papağanım var çok seviyorum aşırı bağlıyım ona Yorumla Soo-jin +1 yıl Ne güzel ❤ Yorumla _Prettygirll +1 yıl Güzel günümüz çok olsun tatlım ❤️ Yorumla
umutluolvegülümse Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Şakir. 2 3 Yorumla _Prettygirll +1 yıl Tospik olsaymış😂 Yorumla umutluolvegülümse +1 yıl Farklı bir isim olsun istedim onlar çok klasik. Yorumla _Prettygirll +1 yıl Evet çok tatlı Yorumla
Donjuan1psikopat Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Yok öyle bi hayvanım. Kendimizi sayabiliyorsak 1 taneyiz 😁 0 4 Yorumla _Prettygirll +1 yıl Yok yok 😅 Yorumla Donjuan1psikopat +1 yıl Ne yok :)) Yorumla _Prettygirll +1 yıl Siz değilsiniz hayvan Yorumla Donjuan1psikopat +1 yıl Saol ya😀 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Herhangi bir evcil hayvana sahip değilim fakat bir tane kedimin olmasını isterdim. 0 2 Yorumla _Prettygirll +1 yıl Bence sahiplenin çok güzel duygu 🥰 Pesimizm +1 yıl Evet öyle olduğunu söylüyorlar, bakalım umarım.
börü5400 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Birinin ismi Portakal Birinin ismi Şaşkın 😄Sana hangisi lazım 🤷🏻♂️😄 0 2 Yorumla _Prettygirll +1 yıl Hepsii hepsi 😍 Yorumla börü5400 +1 yıl 😄😄😄 Yorumla
Gecelerinprensi0635 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Vardı eskiden bir kedim, adı bıcırıktı 0 2 Yorumla _Prettygirll +1 yıl Ne oldu peki Yorumla Gecelerinprensi0635 +1 yıl Sahiplendirdik bir aileye Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mehmet kocam yani sonuçta oda evcil bir hayvan 0 1 Yorumla _Prettygirll +1 yıl 😂😂😂😂😂 öküzmü yoksaa Yorumla
Kullanilmayannick Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Oyunbaz hristo var anamların evde 0 2 Yorumla _Prettygirll +1 yıl 🧐🧐 Yorumla Kullanilmayannick +1 yıl Kedi kendisi Yorumla
_Jante_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Çiko 0 3 Yorumla _Prettygirll +1 yıl Çiko çok güzelmiş😇 Yorumla _Jante_ +1 yıl Bazen alıyorum kucağıma neden ağlıyosun çiko diyorum. Teşekkür ederim. Yorumla _Prettygirll +1 yıl Benim kuşum Kiko ya Yorumla
Reynasss Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Mars 🐶Venüs🐦 0 1 Yorumla _Prettygirll +1 yıl Vaay güzel Yorumla
YanağıRujluÇocuk Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Muhittin 🐢 0 3 Yorumla _Prettygirll +1 yıl 😍 Yorumla YanağıRujluÇocuk +1 yıl 13 yaşında ellerinden öper ablası Yorumla _Prettygirll +1 yıl Oyy maşaAllah 💜 Yorumla
MoneeLiqht Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Boncuk 0 3 Yorumla _Prettygirll +1 yıl 😍😍😍 Yorumla MoneeLiqht +1 yıl Atemmi fotosunuu Yorumla _Prettygirll +1 yıl At Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 983 cevap paylaştı. Gece 0 14 Yorumla _Prettygirll +1 yıl Kedimi Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Evet Yorumla _Prettygirll +1 yıl Çok güzel🥰 Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Evet aşığım ona Yorumla _Prettygirll +1 yıl Bende kikomaa Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Görebilir miyim kedini Yorumla _Prettygirll +1 yıl Bende sultan papağanı kedi değil 🥰 Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Konuşabiliyor mu Yorumla _Prettygirll +1 yıl Evet Aşkım diyo Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Ne güzel benim kedim de bazen benim konuşuyor ama ne diyor anlamıyorum :D Yorumla _Prettygirll +1 yıl Kediler candır Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Öyleler benim mutluluğum https://www.hizliresim.com/a865pr1 Yorumla _Prettygirll +1 yıl Çok tatlı buu Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Evet öyle :) Yorumla
Arwen0 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Paşa :) o bir kanarya 0 1 Yorumla _Prettygirll +1 yıl Vay bende sultan kuşu Yorumla
_Lord Takip Et Xper 7 Yaş: 125 +1 yıl Max. 0 5 Yorumla _Prettygirll +1 yıl Köpek?😊 Yorumla _Lord +1 yıl 6 yaşında ama 6 aylıkken neyse hala o :D Yorumla _Prettygirll +1 yıl Ne cinsi Yorumla _Lord +1 yıl Bilmem yolda buldum çoban köpeği gibi bişey. Yorumla _Prettygirll +1 yıl Vay ne kadar şanslıı Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Limon 0 2 Yorumla _Prettygirll +1 yıl Kedimi? Kuşmu Yorumla Hairmafya +1 yıl Kuşş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Vera, Fıstık, Nazım, Prenses, Pamuk
5 tane muhabbet kuşum var
Vay canına çok güzel bende sultan papağanım var çok seviyorum aşırı bağlıyım ona
Ne güzel ❤
Güzel günümüz çok olsun tatlım ❤️
Şakir.
Tospik olsaymış😂
Farklı bir isim olsun istedim onlar çok klasik.
Evet çok tatlı
Yok öyle bi hayvanım.
Kendimizi sayabiliyorsak 1 taneyiz 😁
Yok yok 😅
Ne yok :))
Siz değilsiniz hayvan
Saol ya😀
Herhangi bir evcil hayvana sahip değilim fakat bir tane kedimin olmasını isterdim.
Bence sahiplenin çok güzel duygu 🥰
Evet öyle olduğunu söylüyorlar, bakalım umarım.
Birinin ismi Portakal
Birinin ismi Şaşkın 😄
Sana hangisi lazım 🤷🏻♂️😄
Hepsii hepsi 😍
😄😄😄
2 kedim varr mila cozy
Vardı eskiden bir kedim, adı bıcırıktı
Ne oldu peki
Sahiplendirdik bir aileye
Mehmet kocam yani sonuçta oda evcil bir hayvan
😂😂😂😂😂 öküzmü yoksaa
Oyunbaz hristo var anamların evde
🧐🧐
Kedi kendisi
Oğlaklarimiz var Yaprak ile Toprak
Çiko
Çiko çok güzelmiş😇
Bazen alıyorum kucağıma neden ağlıyosun çiko diyorum. Teşekkür ederim.
Benim kuşum Kiko ya
tarçın
😍
Mars 🐶
Venüs🐦
Vaay güzel
Muhittin 🐢
😍
13 yaşında ellerinden öper ablası
Oyy maşaAllah 💜
Boncuk
😍😍😍
Atemmi fotosunuu
At
Gece
Kedimi
Evet
Çok güzel🥰
Evet aşığım ona
Bende kikomaa
Görebilir miyim kedini
Bende sultan papağanı kedi değil 🥰
Konuşabiliyor mu
Evet Aşkım diyo
Ne güzel benim kedim de bazen benim konuşuyor ama ne diyor anlamıyorum :D
Kediler candır
Öyleler benim mutluluğum https://www.hizliresim.com/a865pr1
Çok tatlı buu
Evet öyle :)
Paşa :) o bir kanarya
Vay bende sultan kuşu
Bademmm
Max.
Köpek?😊
6 yaşında ama 6 aylıkken neyse hala o :D
Ne cinsi
Bilmem yolda buldum çoban köpeği gibi bişey.
Vay ne kadar şanslıı
Limon
Kedimi? Kuşmu
Kuşş