Kiracı olarak oturduğunuz evin sahibi kedi/köpek beslediğinizi öğrendi ve size "benim evime kedi/köpek sokamazsın! ya o hayvan bu evden gider ya sen gidersin!" Dedi. Ne yaparsın?
Ev sahibiniz "Benim evimde kedi/köpek besleyemezsin" dese ne yapardınız?
kedi-köpek beslenir ama evde değil yıllardır çocukluğumdan beri kedi beslerim ama eve almam yemeğini veririm bazen elimle severim ama evin için de yatağında ya da evin bir köşesinde kedi köpek beslenmez bu hayvanlar ne kadar da temiz olsa da tüy döker, islam da da kedi köpeklerin evin için de beslenmeyeceği söylenmiş ama bu hayvan beslememek anlamına gelmesin hayvanları çok seviyorum
Kira sözleşmesinde evimde evcil hayvan besleyemez diye madde yoksa sözleşme bitene kadar kalırım. Uygun bir yer bulursam öncesinde de çıkabilirim. Kira bulma, taşınma da kolay işler değil hadi deyince olmuyor.
Bu çok zor ve genelde ev sahipleri evcil hayvan istemiyor ama ben şanslıyım ki hiç sorun olmadı. Kedimi istemeyen bi yerde ben zaten durmam kulübede yatmayı tercih ederim ondan ayrılmam.
@MimariuS2 daha kendi karnının doyuramıyorsan hayvanı nasıl iyi doyuracaksın. O hayvanları kaliteli mamaları kaç para sen biliyor musun. Zaten paran yoksa bakmayacaksın o hayvancıklara yazık. Karnı tok olan hayvan bakar evde
Yeni tasindik şu an ve maddi olarak kötü bı dönemdeyiz tekrar evi taşıma sansimi yok ev sahibi ise ya kedileri verin birine ya da başka ev bakın diyo çok alistim onlarada uzun süredir bizleler napcagimi şaşırdım