Kedş beslemek istiyorum ama ailem tüy döktüğünü söylüyor ne yapabilirim yavru kediyken alıp sağlıklı bir şekilde büyütsem dökülür mü?
Yavru kedi tüy döker mi?
Yavru kedi tüy döker mi?
Her gün tüylerini tararsan dökülmez. Ve elbette tüy dökmeyen kedi yok. Sfenks kedileri var ama onlarında güneş ışığına vb. karşı hassasiyeti var, onlar için tam bir eziyet olmalı. Dediğim gibi düzen tararsan sorun olmaz.
Teşekkürler en iyi görüş için 😊
neyazikki, ama vitamin alabilirsiniz bakimli olsun diye, birde bahcede gezerse eger daha az dokulme olur cogunu disarda doker cunku
Annem aşırı titiz biri kendi seviyor ama dokunamıyor o yüzden ben bakıcam tüy dökerse döksün diyorum ama aile izin vermiyor tüy dökmeyen bul diyor
hm bu konu herzaman olur.. tuysuz sfinx adinda kedi turu var ama oda bence hic sevimli degil.. bakimini iyi yapacaksiniz ozaman, bahce varsa gezsin gelsin, surekli tarayin belli bir yere yatmasini deneyin , nedim surekli temizlemen lazim ozaman 😅 bizde de var ama her yerde hanimin tuyu var
Annem herhalde her gün makinada yıkar kendisi çok seviyor dokunamıyor beni deli ediyor
ozaman ayri eve cikana kadar bekleyin nedim bilemedim.. titiz insanlar ve kedi tuyleri biraz zor galiba
Teşekkürler yine de :) malesef
rica ederim 🙂
Cevap
2Cevap
Russian blue var 7 8 aydır besliyorum tüy dönmüyor hiç
tüy toplama tarağı al
Sfenks var
Kediye benzer bir yanı yok ki onunda ya sevimli değil yazık hayvan içim acıyor
Bunu başka yerde söyleme seni linç ederler
Tüysüz kediler var
Ay onlar hiç kediye benzemiyor ki derisini görüyorsun direk
Yokki