#nirhammmm 🔴🔴🔴🔴

Ben bunu kullandım etkili
Göz enfeksiyonu için bir arkadaşım önermişti hem temizliyor hem besliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Kedi bulmuştum gözü kapanmıştı kullandım geçti
Her eczaneden bulunur. Yaşadığın şehre göre değişiyor fiyatı saçma bir şekilde. Arkadaşım İstanbul da 10 TL gibi fiyata aldı ben yaşadığım yerde 18 TL aldım
Hatırlatman iyi oldu ne yaptın?
göz damlası ve teramıcyn
Cevap
8Cevap
Eczaneden povidon iyot alıp %90 oranında sulandırarak gözlerini banyo şeklide pansuman yapabilirsiniz.
çay iyi gelıyor:)
temiz bir pamuğu ılık çaya batırıp gözlerine nazikce sürebilirsin di🤗
Geçmiş olsunnn🤗🤗
Eczanede kediler için göz losyonu var bende sürüyorum. Kesinlikle sürmen lazım yoksa kör oluyorlar kapanıyor gözleri
Köpekler içinde aynı*
Merhaba, bence o hayvanları veterinere götürmelisiniz. Gözleri için en doğru olan ilacı verir size. Evde ılık çay ve pamuk ile silebilirsiniz.
Bir veterinere götürmek en iyisi işinin uzmanı kişler daha iyi bilir geçmiş olsun bizim yerimize sev onu
Genelde çay kantaron vs derler hiçbiri sürülmemeli alabiliyorsunuz veterinerden temizleyici losyon alamıyorsanız da temiz suyla ıslatılmis pamuk da iş görür
çayın suyunu sür, benim kedilere de oluyor ben öyle yapıyorum bi kaç güne kalmıyor geçiriyor
Göz damlası iyi geliyor
eczaneden genta göz damlası alıp kullanabilirsin
eczaneye sor en iyisini onlar bilir
@kalpmimari veteriner o söyler
Demli çayla pomad yap bir kaç kere iyi geliyor.
Çayın posasini sür
Çayla temizliyordum ben
Veterinere götür. En iyi çözüm.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?