Sizce de civcivler çok tatlı değil mi? Siz hiç evinizde civciv beslediniz mi? Küçükken beslemiştim ama kedi yedi maalesef. :( Çok tatlılar ama büyüyünce sıkıntı. #Soojin#Jende#TatlıcivcivKedi akıllıymış yemiyor civcivi :(
Sizce de civcivler çok tatlı değil mi? Siz hiç evinizde civciv beslediniz mi?
Küçükken çok beslemiştik hastalanıp bir bir ölmeye başladılar sonra almadık bir daha. Bulundukları odanın sıcaklığı çok önemli, ne soğuk ne sıcak olmalı. Sıcaklığı dengede tutmak gerekiyor.
Civcivler beni kesmiyor kusura bakmayın 😃😃Bence bu hayatta hiçbir yaratık aslan yavruları ile yarışamaz... Taktım, gidip ileride evimin bahçesinde besliycem 😃😃😃
Evet civcivler çok tatlılar bende eskiden beslemiştim ama çok yaşamadılar çünkü sattıkları civcivler sağlıklı değil kelebek kadar ömürleri oldu nerdeyse
Şirinler ve bazıları seri katil imajı veriyor örnek fotoğraf da olduğu gibi :)) İnsanlar bu şirinlikleri boyuyarak veya sağlıksız bir şekilde dünyaya gelmelerini sağlıyarak asıl seri katilin insanlar olduğunu bir kez daha gösteriyorlar.
yaşasaydı anlardın tadını bence bitane besle büyüt tavuk olunca göm tabi organik ve kendi tavugun oldugundan tadı daha güzel geliyor agzına her etti attıgında beraber gecirdiginiz aklına geliyor duygusal duygusal yiyiosun varya