Evcil Hayvanlar Vahşi bir hayvan besleseydiniz ne beslerdiniz? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ne tarz bir şey seçerdiniz 😂 #prensinsorduğu Güncellemeler+1 yıl Devam 😂 Güncellemeler+1 yıl #prensinsorduğu Vahşi bir hayvan besleseydiniz ne beslerdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
sweetdreams25 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl yılan bak sevdiyim bir hayvan bir gün beslicem biyon olsun belki uyurkenöbür tarafa gitmeme yardımcı olur 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl sanada alalım mı ama zehirli olsun olur mu Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yok artık chfhf Yorumla sweetdreams25 +1 yıl ne güzel öbür tarafı görceksin daha ne istiyorsun sen ghjh Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Senle beraber mi cbcg Yorumla sweetdreams25 +1 yıl elbete ben seninle yer yere gelirim prens ceheneme bile Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Pembeli :)) Yorumla
Ad1mb1l1nm1yor Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl bi zamanlar yılan besliyordum yine beslemeyi düşünüyorum yılan diyorum 2 4 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne tarz gjfh Yorumla Ad1mb1l1nm1yor +1 yıl Şimdi fesat bişe dicem pspcögşdpcöh Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Söyle söyle fhf Yorumla Klasiküye007 +1 yıl Ne ki acep kfmfmfmfkffk Yorumla
Berkan63 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Leyn mavili, eee ayı olsun ayı umarım kaymaz bana 🤣 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahah ya 😂 Yorumla Berkan63 +1 yıl Aga, ayı güzel ya evcilleştirsem bana masaj yapardı Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahah 😂 Yorumla Berkan63 +1 yıl Sevdiğim yapmaya üşeniyor, ayı hergun yapardı ama tedbiri de alde bırakmam yani haa Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla
Soo-jin Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Yılan beslerdim mavili 1 2 Yorumla Soo-jin +1 yıl #Prensinsorduğu Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun kız 😂 #prensinsorduğu Yorumla
WitchKiKi Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Sahte prens soruyor😒Neyse, yılan beslerdim, zira çevremde çok var alışkınım🤭 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yoo prens :D çok mu var :D Yorumla WitchKiKi +1 yıl Bir tane tek vaaaaaaar😡😡🥵@hazretiPRENS o buradaki tek prens🥺 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahah pembeli 😂😂 Yorumla WitchKiKi +1 yıl Ne var, burdaki tek prems ooooo😡😡😭😭😭 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Prems 😂 Yorumla WitchKiKi +1 yıl Nooldu🥺😡 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Seni desem mdkdkdkdk şka şka ayu 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız pembeli 😂 😂 Yorumla
ɮǟʏŞǟռֆʟı Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Komado ejderi olurdu heralde 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O sigarsa :D Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aslan yavrusu. Anası beni parcalamazsa tabi 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahah ya :D Yorumla
lbimavi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl kaplan ya da çita ya da kocaman bi balık. 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂 Yorumla
screscent Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Aslan... Çok tatlılar 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bide onu sığdırmak var kız djv Yorumla
Serein Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Baykuş, tilki, sincap... 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O kadar da vahşi değil sanki fjvj Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 352 cevap paylaştı. Timsah, aslan, kaplan nesli tükenmeseydi dinozor😄 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂😂 Yorumla
Butterflysz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Vaşak gibi vahşi kedilerden ya da karakulak 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun :) Yorumla Butterflysz +1 yıl Jaguar da olur siyahından Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂 Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl mmmhh Puma olurdu buu 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sığar mı ki fhfg
nazanaslan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl yavru kaplan :) hep hayalim :) 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Pembeli :) Yorumla nazanaslan +1 yıl hep aynı maviş :) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :) :) Yorumla
Tahtarak Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 93% +1 yıl Valla bir tarantula merakim var bir de yılan 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tarantula ve yılan mi 😂😁 Yorumla Tahtarak +1 yıl Fakirim bunlari anca doyururum Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun :)) Yorumla Tahtarak +1 yıl Diyorum Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂 Yorumla
VesSelamTR Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Panter beslerdim ya da vaşak 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Siyah panter besliyorum zaten. O benim miyuuuaw. 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen mi 😂😂 Yorumla
candygirl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Çita 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Koşarsa ortalıkta fjvj Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kaplan, kartal 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bunları sığdırmak da var :)) Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Kaplan 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ortalıkta gezse 😂 Yorumla
Serenia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kaplan 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sığar mı ki fjvj Yorumla
Aşil_Han Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Vaşak ya da panter 1 6 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun 😂 Yorumla Aşil_Han +1 yıl Komik mi Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olanı dedim :)) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bu ikiliyi yazanlar olmuş :) Yorumla Aşil_Han +1 yıl 👍🏿 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) 👍 Yorumla
Herkesyanar Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Ayııı 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun :) Yorumla
Davina87 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl ASLAN 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun :)) Yorumla Davina87 +1 yıl Kesinlikle. Cok iyi anlasicagimizi dusunuyorum ustelik :) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂😊 Yorumla
eylemghls Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl korkardım 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun 😂 Yorumla
DaysOfBeauty Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl At sinaağaaa 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂 Yorumla
ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 97% +1 yıl Aslan 🦁 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Onun sığmasi var bide 😂 Yorumla
Zeusscuk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnsan 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O olmaz ki 😂 Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aslan 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun 😂 Yorumla
Eveleen Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Baykuş 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla
TakeMySoul Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Baykuş 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O kadar da vahşi değil :) Yorumla TakeMySoul +1 yıl Albino Beyaz Baykuş Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun :) Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl aslan beslerdim 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sığar mı ki fhdg Yorumla
Asillaaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Prens hashtaglerde hep seni görüyorum 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hayranım çok kız 😂😂 Yorumla
__diamond__ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Aslan veya kaplan olabilir 😂 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂 Yorumla __diamond__ +1 yıl Dugune hazirlaniyormusun 😂😂🤭 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kim dedi 😂😂 Yorumla __diamond__ +1 yıl Kimin dedigini hatirlamiyorum, ama senin sorunu gorunce seni hatirladim 😂😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Pembeli 😂😂 Yorumla
umutluolvegülümse Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Timsah. 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kapar kız seni sonra 😂 Yorumla umutluolvegülümse +1 yıl O beni değil de düşmanlarımı kapar. 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Beni değil yani 😂 Yorumla umutluolvegülümse +1 yıl Gerçi sana da uyuz oluyorum seni kapar o yüzden. 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen salarsin üzerime 😂 Yorumla umutluolvegülümse +1 yıl Evet. 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bak ya, 😂 Yorumla
2ddarkdayss Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Seni. Apaldowld 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahahaha kız 😂😂😂 Yorumla 2ddarkdayss +1 yıl Aozoaososs Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Pembeli 😂😂😂😂 Yorumla 2ddarkdayss +1 yıl Mavilii Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Rengini dedim 😂 Yorumla 2ddarkdayss +1 yıl Ee tm ben ne dedim. Aoxowoskw Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
lavinia0001 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Yavru kaplan ❤️ 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Pembeli :) Yorumla lavinia0001 +1 yıl Mavili😊 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet ben :) Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Eşim😂 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne 😂😂😂 Yorumla persordinary +1 yıl 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O niye pembeli 😂 Yorumla persordinary +1 yıl Hiç olmayacak 🤓 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ondan mı 😂 Yorumla
İnci_tanesiii Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Ejderya mdkejd 1 14 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Alev puskurur sonra bak fjgj Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Karışma ona kdjejd Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ama sonra şey olur bak ghg Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Püskürt kızım şuna 🦘 emojisi yok bu olsun Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bana niye 😂 Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Seni sevmedik ksjsjd Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ejderin de mi ghfh Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl O dedi zaten gozu tutmamış seni anne lav puskurteyim mi diyor kskejd bende yok yavrum dedim kwjwje ay ben bu kadar sacmaladigimi hatırlamiyorum Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ejderhan yaptı hep 😂😂😂 Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Sicak ya ateşim cikti havaleden sayıklıyorum jsjwjd Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Havalardan mi 😂😂 Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Yok ejdeyadan habire alev püskürtüp duruyor bakmasi zor yavrucagin Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sonra havalar şey dersin dhd Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Ya sorma sicak dimi? Kejeiejd Yorumla
UDixon Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kartal 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kafese sığmaz ki o :p Yorumla UDixon +1 yıl ona göre kafes alırsın Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla
ÖpeyimDeGeçsin Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Beyaz kaplan 😅 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Senegal kaplanı mi 😂😂 Yorumla UDixon +1 yıl bengal Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahah ya 😂 Yorumla
Executor1 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aslan 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bir de onu evcillestirmek var 😂 Yorumla Executor1 +1 yıl 😀 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tırtıl 🐛 1 9 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O vahşi mi 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evde kelebek besledin mi hiç 😄😄 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye sordun 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vahşi olmasada evcil değil yani 🤷🏻♀️😄😄 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen besliyor musun peki :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır işte isterdim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tırtıl bul kız 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakamam 😲😄 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye kız 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
yılan bak sevdiyim bir hayvan bir gün beslicem biyon olsun belki uyurken
öbür tarafa gitmeme yardımcı olur
Kız 😂
sanada alalım mı ama zehirli olsun olur mu
Yok artık chfhf
ne güzel öbür tarafı görceksin daha ne istiyorsun sen ghjh
Senle beraber mi cbcg
elbete ben seninle yer yere gelirim prens ceheneme bile
Pembeli :))
bi zamanlar yılan besliyordum yine beslemeyi düşünüyorum yılan diyorum
Ne tarz gjfh
Şimdi fesat bişe dicem pspcögşdpcöh
Söyle söyle fhf
Ne ki acep kfmfmfmfkffk
Leyn mavili, eee ayı olsun ayı umarım kaymaz bana 🤣
Ahah ya 😂
Aga, ayı güzel ya evcilleştirsem bana masaj yapardı
Ahah 😂
Sevdiğim yapmaya üşeniyor, ayı hergun yapardı ama tedbiri de alde bırakmam yani haa
:))
Yılan beslerdim mavili
#Prensinsorduğu
Diyosun kız 😂 #prensinsorduğu
Sahte prens soruyor😒
Neyse, yılan beslerdim, zira çevremde çok var alışkınım🤭
Yoo prens :D çok mu var :D
Bir tane tek vaaaaaaar😡😡🥵
@hazretiPRENS o buradaki tek prens🥺
Ahah pembeli 😂😂
Ne var, burdaki tek prems ooooo😡😡😭😭😭
Prems 😂
Nooldu🥺😡
😂😂😂
Seni desem mdkdkdkdk şka şka ayu
Kız pembeli 😂 😂
Komado ejderi olurdu heralde
O sigarsa :D
Aslan yavrusu. Anası beni parcalamazsa tabi
Ahah ya :D
kaplan ya da çita ya da kocaman bi balık.
Kız 😂
Aslan... Çok tatlılar
Bide onu sığdırmak var kız djv
Baykuş, tilki, sincap...
O kadar da vahşi değil sanki fjvj
Timsah, aslan, kaplan nesli tükenmeseydi dinozor😄
Kız 😂😂
Vaşak gibi vahşi kedilerden
ya da karakulak
Diyosun :)
Jaguar da olur siyahından
Kız 😂
mmmhh Puma olurdu buu
Sığar mı ki fhfg
yavru kaplan :) hep hayalim :)
Pembeli :)
hep aynı maviş :)
:) :)
Valla bir tarantula merakim var bir de yılan
Tarantula ve yılan mi 😂😁
Fakirim bunlari anca doyururum
Diyosun :))
Diyorum
😂
Panter beslerdim ya da vaşak
Siyah panter besliyorum zaten. O benim miyuuuaw.
Sen mi 😂😂
Çita
Koşarsa ortalıkta fjvj
Kaplan, kartal
Bunları sığdırmak da var :))
Kaplan
Ortalıkta gezse 😂
Kaplan
Sığar mı ki fjvj
Vaşak ya da panter
Diyosun 😂
Komik mi
Olanı dedim :))
Bu ikiliyi yazanlar olmuş :)
👍🏿
:)) 👍
Ayııı
ASLAN
Diyosun :))
Kesinlikle. Cok iyi anlasicagimizi dusunuyorum ustelik :)
Kız 😂😊
korkardım
Diyosun 😂
At sinaağaaa
Kız 😂
Aslan 🦁
Onun sığmasi var bide 😂
İnsan
O olmaz ki 😂
Aslan
Diyosun 😂
Baykuş
Baykuş
O kadar da vahşi değil :)
Albino Beyaz Baykuş
aslan beslerdim
Sığar mı ki fhdg
Prens hashtaglerde hep seni görüyorum
Hayranım çok kız 😂😂
Aslan veya kaplan olabilir 😂
Kız 😂
Dugune hazirlaniyormusun 😂😂🤭
Kim dedi 😂😂
Kimin dedigini hatirlamiyorum, ama senin sorunu gorunce seni hatirladim 😂😂
Pembeli 😂😂
Timsah.
Kapar kız seni sonra 😂
O beni değil de düşmanlarımı kapar. 😂
Beni değil yani 😂
Gerçi sana da uyuz oluyorum seni kapar o yüzden. 😂
Sen salarsin üzerime 😂
Evet. 😂
Bak ya, 😂
Seni. Apaldowld
Ahahaha kız 😂😂😂
Aozoaososs
Pembeli 😂😂😂😂
Mavilii
Rengini dedim 😂
Ee tm ben ne dedim. Aoxowoskw
😂😂😂
Yavru kaplan ❤️
Pembeli :)
Mavili😊
Evet ben :)
Eşim😂
Ne 😂😂😂
😂
O niye pembeli 😂
Hiç olmayacak 🤓
Ondan mı 😂
Ejderya mdkejd
Alev puskurur sonra bak fjgj
Karışma ona kdjejd
Ama sonra şey olur bak ghg
Püskürt kızım şuna 🦘 emojisi yok bu olsun
Bana niye 😂
Seni sevmedik ksjsjd
Ejderin de mi ghfh
O dedi zaten gozu tutmamış seni anne lav puskurteyim mi diyor kskejd bende yok yavrum dedim kwjwje ay ben bu kadar sacmaladigimi hatırlamiyorum
Ejderhan yaptı hep 😂😂😂
Sicak ya ateşim cikti havaleden sayıklıyorum jsjwjd
Havalardan mi 😂😂
Yok ejdeyadan habire alev püskürtüp duruyor bakmasi zor yavrucagin
Sonra havalar şey dersin dhd
Ya sorma sicak dimi? Kejeiejd
Kartal
Kafese sığmaz ki o :p
ona göre kafes alırsın
Beyaz kaplan 😅
Senegal kaplanı mi 😂😂