Güzel kızımKedim Van’dan geldi. Van kedilerinde normalde iki göz farklı renk olur. Ama bazılarında ya ikisi de mavi ya ikisi de yeşil (Ela, sarı) olabiliyor. Benim kedimin gözleri ilk geldiğinde griydi , şu an yeşil gibi. Ne olursa olsun kedime aşık oldum ama çok merak ettim. Van kedisi mi , beyaz tekir mi sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
İki göz aynı renk olan Van kedileri de var. İlla her Van kedisinin gözleri farklı olmuyor. Ama başka karakteristik özellikleri de oluyormuş , oradan da anlaşılırmış. Sizce tekir mi bu?
Uzun tüylü kırma Van kedisi.. Maşallah çok tatlış 💕
benim kedim de Van kedisi lakin baba ya da anne farklı cins.. british cinsine benziyor bazen tip olarak. Bilemiyoruz biz de 😅 baba sanırım ayy emin değilim aksjsjk
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bize annesi Van kedisi ama babası kim bilmiyoruz, muhtemelen tekir dediler. Uzun tüyleri de. Sokak kedisi bile olsa çok seviyorum ama çiftleşme dönemi geldiğinde Van kedisi aramalı mıyım onu anlamak için sordum. Cevabınız için çok teşekkür ederim:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Uzun tüylü kırma Van kedisi..
Maşallah çok tatlış 💕
benim kedim de Van kedisi lakin baba ya da anne farklı cins.. british cinsine benziyor bazen tip olarak. Bilemiyoruz biz de 😅 baba sanırım ayy emin değilim aksjsjk
Bize annesi Van kedisi ama babası kim bilmiyoruz, muhtemelen tekir dediler. Uzun tüyleri de. Sokak kedisi bile olsa çok seviyorum ama çiftleşme dönemi geldiğinde Van kedisi aramalı mıyım onu anlamak için sordum. Cevabınız için çok teşekkür ederim:)
Önemli konu buu, evde besliceksen kesinlikle kısırlaştır. Evden kaçar yoksa
Evde besliyorum, 2 haftayı geçtik ama 2 kap mama verdim diye anne olma , çiftleşme hakkını elinden almak vicdansızlık gibi geliyor.
Bunu veteriner ile görüşün bnce o size gerekli olan bilgiyi verir.
Gözleri pek benzemiyor vana
Tip olarak mı?
Göz olarak
Göz tipi olarak mı? Göz rengi olarak mı?
Aynen
Beyaz tekir
Neresinden anladınız?
Van kedisi
Çok tatlıı ❤️
Tatlı ötesi :)