Ben 6 yaşındayken ki tek başımaydim bahçede Beyaz tatlı bir kedimiz vardı bende ona yaklaştım okşamak için sonrası birnada kedi bana saldırdi ve orda tek başımaydim kimse yoktu bir düşün 6 yaşında küçük Bir çocuğum ve kedi birnada saldırınca bir daha hiç Bir hayvana dokunamadım ama kedilere ayrı bir fobim var yanıma gelse yanımda olsa hani çok yakınında olsa ağlarım korkudan öyle oluyor elim ayağım. Titriyor Filan baya korkuyorum. ama şu an genel olarak bir hayvan fobim var o olaydan sonra ve Bir daha da hiç yenemedim kaldı
Çok kötü durum ya. Üzüldüm senin adına. Böyle durumda korkunu yenmene yardımcı olabilirdim benim kedimi görenler kedilerden hoşlanmayan korkan insanlar bile sevdi. İnan sinir anında bile saldırmaz. Bebek gibi bende şaşırdım. Kucakta omuzda falan dolaştırıyorum onu sokakta 😂 kedi mi emin olamadım valla 😂 yere koysak kaçmaz bisi yapmaz. Ama tavsiyem böyle uzaktan başlayabilirsin temas etmeden. Yavaş yavaş ilerletirsen bu durumu ya da destek alırsan düzelirsin inşallah ya çok masumlar hayvanlar çünkü. İnsanın stresini alıyorlar 😊
En İyi Cevaplar