Evcil Hayvanlar Pet shoplar hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Pet shoplar hakkında ne düşünüyorsunuz?Sizce acımasız bi iş mi Pet shoplar hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla İş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
EvrenDurmzz Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl hayvanları kesip yemek acımasızlık değil, ama parayla satmak acımasızlık 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yaniİkisi de acımasızlık Yorumla EvrenDurmzz +1 yıl hergün kaç hayvanı yiyorsun bu nu normal karşılıyoruz ve yemeye devam ediyoruz ama petshoplara karşıyız öylemi Yorumla Soran +1 yıl Haklısın ne diyeyim ki.. Yorumla
Hayalsiz_Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl hayvan satmadıkları sürece iyiler, bir ara sözde yasaktı ama hala satıyorlar. 0 0 Yorumla
Bienvenidos Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ülkenin başında olsam acilen yasaklardım. Sadece hayvanların yemleri ve eşyaları satılmalı. Hayvanların satılmasına karşıyım. Gidip barınaktan sahiplensin herkes. Bir de birbirlerine hediye etmiyorlar mı sinir oluyorum. Onlar can, mal değil. 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl hayvan tacirliğnin modernleşmiş hali 0 0 Yorumla
Herkesyanar Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Acımasız çünkü bir hayvanı haps edip satıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hayvanları kesip yemek acımasızlık değil, ama parayla satmak acımasızlık
Nasıl yani
İkisi de acımasızlık
hergün kaç hayvanı yiyorsun bu nu normal karşılıyoruz ve yemeye devam ediyoruz ama petshoplara karşıyız öylemi
Haklısın ne diyeyim ki..
hayvan satmadıkları sürece iyiler, bir ara sözde yasaktı ama hala satıyorlar.
Ülkenin başında olsam acilen yasaklardım. Sadece hayvanların yemleri ve eşyaları satılmalı. Hayvanların satılmasına karşıyım. Gidip barınaktan sahiplensin herkes. Bir de birbirlerine hediye etmiyorlar mı sinir oluyorum. Onlar can, mal değil.
hayvan tacirliğnin modernleşmiş hali
Acımasız çünkü bir hayvanı haps edip satıyor