Bizim Buraya Hep Geliyor Çok Tatlıs Sevimli kedi 😻 Kendisi Hep Sevmek İstiyorum da Bir türlü sevemiyorum Belki Tirnak atar Isırabilir diye 😅 Şimdi Diyenler Olacaktır Küçücük kediden mi Korkuyorsun 😅 Hayır Kediden tabiki de korkmuyorum ama Hayvan korkarsa eğer Kendini savunmak için Isırabilir tırnak Atabilir Onu korkutmak istemiyorum ama sevmek çok istiyorum Isırmaz dimi 😅 sevdirir mi sizce bu Tatlıs
Muhakkak severim. Genelde yere çömelir öyle severim. Güzel hayvanlar. Bir tanede evde bende var. Evin önü arkası dolu zaten. İnsanın ayağına dolanıyorlar.
Köpekleri seven kızları seviyorum bende :) onlar köpeğin başını ben kızların başını okşuyorum :) çok datlu oluyor
Keşkee şimdii şurda olsann da ben de senii boğğsamm dimii😂😂 neyseki ben başımın sevılmesını sevmem cok ses oluyor sev sen onune gel nın başını😂😂😂
Öküzzzsünn 😡😂
Sokakta gördüğüm bütün kedi köpekleri peşime takarım 😂
Başını okşamadan gectigim hiç bir kopek yoktur ❤
Biliyorum duuı😂😂
Cevap
31Cevap
Kedi değil de, köpeklerle çok temas ediyorum. Bizim buradaki Kediler sürekli uyuyor, rahatsız etmek istemiyorum :D
Ne kadann da düşüncelii bir beyy😂
Kedileri sevmeden geçmiyorum ama köpeklerin ne yapacağı belli olmuyor.
Benim de fikrim böylelii😂
Hayır, daha bugün sevdim çok güzel bir şeyi. :)
Sözünüğ hatrlatırım🙄😂
Apartmani mesken edinmişler. dışarıda ayakkabı bırakamiyom🤦♂️
Pisss 😂
Deprem falan olsa ayakkabımı giyip kaçar bunlara güven olmaz
Deprem korkusuna yanii hııı😂
https://ibb.co/PNWJFn4
Al işte ya🤦♂️
İnşalllah ayakkabılarını wc yaparlar aminnn😂😂
Sonra insanlar niye satanist oluyo diyonuz😂
kedi-kopek farketmez, herhangi bir sokak hayvanini sevdikten sonra elimi yikamadan edemem kesinlikle. dolayisiyla genelde bakip laf atmakla yetinirim 🙄
Yaşadığım semtte hemen hemen herkesin kapısının önünde mama olduğu için seveceğim zaman çağıryorum geliyorlar. Çalıştığım yerde de sokak hayvanlarını beslediğimizden sıradan bir şey benim için.
Seviyorum elbette çok tatlı oluyorlar, bir de bazıları oyuncu oluyor yuvarlanıyorlar falan çok şekerler 😄
Yaaa hepsi benim bebeklerimm, gördükçe seviyorum hep bazen çantamda mama da oluyor veriyorum oyun oynuyoruz falan yiyesim geliyor hepsini 😻😻
Elleyip mikrop kapmaya gerek yok. Köpeklere gelirsek onlarada fobim var ısıracak zannediyorum yakın duramam.
Aynısının kül rengi işyerimizin olduğu yerde var gözünün içine bir bakısı var karnım aç der gibi valla sokak kedisi olduna inanmıyorum
Acil işim varsa bazen sevemiyorum ama olabildiğince severim
Sevmedenn geçememm yaa mutlaka bi pisi pisssiiiii derim 😻😻😻 çağırıp severim.
Kendini sevdiriyorsa sevmeden geçmem mümkün değil. 😌
Ben de sataşmadan duramıyorum. Bazen konuşuyorum cevap vermiyorlar sinirim bozuluyor orası ayrı
Önce sesleniyorum, baktım ki geliyor sonra seviyorum. Gelmiyorsa yanda kaçıyorsa biraz uzağından gidiyorum urkutmemek için
Hayırr geçemiyorum hele de o yaramaz bi kediyse asslaa. 😸
Sevmek isterdim ama, maalesef sadece uzaktan bakmakla yetinebiliyorum.
İş yerimde baktığım kendi kedim var ama onun mama kabı tüm sokak kedilerine açık tüm kediler yiyor
Sevmeden geçmiyorum ama mamalarını da alıyorum sevmek karın doyurmuyor.😅
Ben ayırmadan hepsini seviyorum. Hele ki beni tanıyorlar ise üstüne atlarlar.
Ben böyle çok laf attıyorum. Naber yakışıklı, güzelim kaçma bir şey yapmayacağım sana alt tarafı çöpü bırakıyorum falan. Hadi görüşürüz bye bye kendine iyi bak gibi şeyler de söylediğim olur.
Sözlü tacizde bulunuyorum onlara. Çok tatlısın bebeğim falan :D dokunmam çünkü huyunu bildigim alıştığım kedi köpeğe dokunabiliyorum sadece
Sevmeden geçmem çok acelem varsa öpücük atarım sadece
Ponçikli kalbin kadar olmasa bizde severiz tatlışları 😂
kedim var hayvanlara karşı daha çok sempatim oluştu
Kedileri sevmem ama köpekler küçükse durup severim.
Heleki kediyi köpeği görünce karşı yoldan yürüyorum sevmeyi bırak 😂😂
Korkmasam severim, hemde çok severim ama korkum mani oluyor
Kedim bozuluyor, o yüzden uzaktan seviyorum onları 😂
Kedi, köpek asla sevmeden geçirmiyorum. Can onlar❤️
Evet pek sevmem ben hayvanları ama asla zarar vermem
Seviyorum tabi hatta yanıma çantama kedi köpek maması bile koyuyorum ben
Dokunmadan seviyorum ben.
Peküüüğ🍫
Hey Allah'ım
Nee yaptım yineeee🙈😂
Evet, fark etmiyorum bile.
Kötüü adamm🙄
Ama zarar da vermiyorum. 😒
Sevmiyorum besliyorum
Sevgii de lazım😡😂
Bu zamanda benim için beslenmeleri daha önemli, fiziksel sevmiyorum ama sanmayın ki sevmiyorum , kalbim onlarla
Teması kedilere sevmeyen bir canlıı merhabaa😂😂
Yanlış anladınız efendim temasımda var , evimde 2 tane çuvava , yan evde 6 kedi , bahçede ise 5 tane daha kedi var ve her birine haftalık sevgi dozlarını veriyorum çünkü hepsinin iç ve dış oarazitleri tam ama dışarı dakileti sadece beslediğimi ve kalpten sevdiğimi söyledim çünkü iç ve dış parazıt hapları ve damlaları olmadığı için kendimi riske atmak istemiyorum, açıklayıcı olmuştır sanırım efendim.
Oldu amasıı 32 yıldır bir zararlarını görmedim🙄
3 yaslarında falan kedının kuyrugundan cektıgım fotolarım bilem var😂😂😂
Umarım bundan sonrasındada bir zararlarını görmezsin , benim kisi tedbir , titiz birisiyim
Geçemiyorum ama dokundurtmuyorlar. 😿
Nasıl yaa usulca egıll cagırr bana hep gelirler😍😍😂
"dokunma kedilere pis onlar tırmalarlar" diyorlar sürekli arkadaşlarım bile.
Kediler su buldukları sürece hiiç piss olmazlar kiii🤗🤗🤗🤗
Evet işte ama onlar anlamıyor ailem yani 😿
Sev. ekle birlikte mesafeliyim. Hayvan takılıyor orada işte. Niye boş yere rahatsız edeyim
Asla yapamıyorum kasabın kedisi veya köpeği bile olsa bişeyler alıp besliyorum kıyamıyorum onlara
eger beni oldurmek istiyormus gibi bakan vahsi hayvanlar degilse severim
Onlarla konuşurum da..
Bende bendee😂😂
Benim tüylü hayvanlara alerjim var o yüzden sevemiyorum
Severim hem de nasıl 😂
Nasıll anlatt😂😂😂
Hepnizz yalancısınızz😂😂😂
Yok sa bu da mıı yalann😂😂😂
Geçemiyorum hele kedileri hiç
Yaaaaa🤗🤗😂
Severim ilgi fe gösteririm
Evet sevmeden geçebiliyorum.