Ya ben biokitty kedi kumu aldım ama kokusu hiç hoşuma gitmedi koku açısından gerçekten başarılı kedi kumu önerir misiniz koku istemiyorum
Çok pahalı olmasın 😁
Çok pahalı olmasın 😁
Markadan zıyade aslında alınan urunun ıslevınıyerıne getırmesı onemlı kedı kumunda ozellık arz eden unsur kokusu ve topkalanmasıdır aslında. Devamlı kum degıstırmemen ıcın ben sahsen bunu onerırım.
Diğer taraftan eleme kuregını de almayı unutmamalısın
Marka değill cins önemlii..
kKtistall kum alınız, koku olayı sıfıra düşüyor🤗 birde tek seferde butun torbayı dokmeyın ,, az az sık değiştirirsenız koku problemii hiiiiç olmuyor🤗
Cevap
5Cevap
Merhaba, ben kedim için mırmırın kumunu kullanıyordum gayet memnundum. Kedim şimdi bende değil fiyatlarını bilmiyorum umarım çok pahalı bir şey değildir. Ama sanmıyorum pahalı olacağını. Kokusu da çok hafif veya çok baskın değil ve kötü kokmuyor iyi kokuyor. Yani ince kum al kokusu iyi olsun ve iyi topaklansın marka pek de önemli bir şey değil.
Evet ben de ince taneli kum kullanıyorum. Biokitty kullandım ama tuvaleti temizlerken kötğ bir koku yayıyor nefessiz kalıyorum. O yüzden koku performansı benim için çok önemli. Teşekkür ederim öneri için💖
Pati cat kedi kumu önerebilirim. Hani çok aşırı yoğun bir aroması yok. Ama işinizi görecektir. Aynı zaman da fiyatı da oldukça uygun.
Kedi bir siftah açsa kokusundan eser kalmiyor zaten
Ay kuma yaklaştığımda çok koku oluyor. Hele temizlerken aşırı koku geliyor bana
Valla ben 4 kedi büyüttüm hepsi de kırmızı toprağa pisledi hiç kum almadim boşa masraf doğalı varken ne gerek var
Abim nerden bulayım ben şimdi kırmızı kumu şehrin ortasında sjskwjspqöqlwm
Bende şehrin ortasındayım
Sokak kumu da olur bir boş yer bul oradan kazma kürek al eline koy bir tenekeye
kapinin onunden topla
20lşralık olanlar iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?