Kedim kayboldu, şimdi nerededir?

12 Haziran 2021 tarihinde Cumartesi günü Adana merkezparkta 1 yaşındaki kedimi kaybettim. Kamuflaj renginde. Kuyruğu kısa, kesik gibi. Kuyruğun ucu nekroze olmuştu. Yeşil, ela gözlü tatlı bir kedicik. Onu parka götürmek gibi bir hata yaptık. Şansımıza o gün de hem fiskiyeler acıktı hem de düğün dernek organizasyon gürültü derken bulamadık. Muhtemelen saklandığı yerden çıkamadı. Bulan gören varsa lütfen benimle iletişime gecsin. Görüp fotoğrafını çekene 5, onu bulup elinde tutana 20 bin para ödülüm var. Bu arada sizce nerededir, ne yapıyordur? Yaşama ihtimali sizce kaç? Çok üzülüyorum, çok acı çekiyorum ve sorumlu hissediyorum. Ayrıca çok özlüyorum. Lütfen görüş belirtin. Kayıp kediler hakkında bildiklerinizi paylaşın, derdime ortak olun. Bebek sahibi olacağım, ona bile sevinemiyorum çok. Yeni üye olduğum için fotoğraf paylaşamıyorum ama genel özellikleri öyle. Kulağında da hafif bir kesik var. Sol kulağında.
Güncellemeler
+1 yıl
Cinsi tekir. Klasik tekir. Yeşil gibi böyle, göbeği sarı, göbeğinde siyah benekler var. Kürsüden siyah çizgiler var.
İsteyen özel mesaj atsın görsel linki atarım.
Şu an zayıflamış olabilir.
Bu dert beni bitirmek üzere.
Güncellemeler
+1 yıl
Kürkünde
Kedim kayboldu, şimdi nerededir?