Arkadaşlar muhabbet kuşumun ayağı dolap kapağına sıkıştı ve kanadı. Veterinere götürdüm Dr. Animal sprey verdi kangreni önlemek için düzenli kullanıyoruz. Ayağını kullanabiliyor şu an basıp kendini o ayağıyla kaşıyabiliyor ama arada canıda yanıyor. Sizce tamamen düzelir mi daha önce başına gelen var mı?
𝐌𝐞𝐫𝐡𝐚𝐛𝐚 Öncelikle geçmiş olsun. Ben düzeleceğine inanıyorum. Kanamanın durması için muhabbet kuşunuzun mısır ununa basmasını sağlamalısınız. Gerçekten kanamayı durdurmak için çok iyi bir yöntem. Sonrasında ise mikrop kapmaması için baticon ile temizlemelisiniz. Tabii soruya geç cevap yazdığım için bunlar bir işe yaramaz. Siz veterinerin dediği gibi yapın umarım iyileşir.
Annemyanlışlıkla bizim muhabbet kusunu elektrikli supurgeye cekmisti kafesi temizlerken kus baya incinmisti ucamiyodu zamanla iyilesti annem ozel mama hazirliyodu Şu an sapasağlam
1 tane yumurtayi haşlayip kabuklarini soyup eziyormus sonra da yumurtayi da eziyomus icine bir tane cici bebe ezip koyuyo ,1 çay kaşıği da mısır unu hepsini karistirip oyle veriyomus
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
𝐌𝐞𝐫𝐡𝐚𝐛𝐚
Öncelikle geçmiş olsun. Ben düzeleceğine inanıyorum. Kanamanın durması için muhabbet kuşunuzun mısır ununa basmasını sağlamalısınız. Gerçekten kanamayı durdurmak için çok iyi bir yöntem. Sonrasında ise mikrop kapmaması için baticon ile temizlemelisiniz. Tabii soruya geç cevap yazdığım için bunlar bir işe yaramaz. Siz veterinerin dediği gibi yapın umarım iyileşir.
Teşekkürler 🙏
rica ederim
Geçmiş olsun zamanla iyileşir diye düşünüyorum
Teşekkür ederim doktor kullanamayabilir dedi ama şu an kullanabiliyor arada canı acıyor ama yinede kaşınıyor ve basıyor umarım iyileşir
Annemyanlışlıkla bizim muhabbet kusunu elektrikli supurgeye cekmisti kafesi temizlerken kus baya incinmisti ucamiyodu zamanla iyilesti annem ozel mama hazirliyodu Şu an sapasağlam
Özel mama olarak neler hazırlıyordunuz acaba?
1 tane yumurtayi haşlayip kabuklarini soyup eziyormus sonra da yumurtayi da eziyomus icine bir tane cici bebe ezip koyuyo ,1 çay kaşıği da mısır unu hepsini karistirip oyle veriyomus
Teşekkür ederim yardımın için çok saol 🙏
Rica ederim haftada 2-3 kere verilebilirmiş
Veterinere götürmek❌❌
Uygulamaya atmak✔️✔️
Kardeşim sen önce bir okumayı öğren sonra yorum yap gece gece hakaret mi edeyim illa?
Birader illa okumam mı lazım? NSBXJSKXNSKKS
Okumadan niye yorum yazıp insanları ayar ediyorsun hemen başında veterinere götürdüğüm ve ilacın adı yazmasına rağmen kafa buluyorsun burada