~Hemmen yaratıcı şeyler düşüneyim, Miyase Karin Foton (fotoon gel yavrum) Bizim tanıdıklarınkinin adı miyaçu idi ~Kedinin kendi adını tanıması için kolay isimler de seçilebilir, Sera Miya Mars Arlo (arlo isimli bir sanatçı var sevmem ama adı güzel) Kiwi <3 (kiwii gel cücüüm) Appa (avatarın uçan heyvanının adı) Kola Fuji (fuji dağının adını koyalım) Lir ~Estetik taş isimleri ya da doğadan esinlemiş şeyler Ruby kuvars Mermer (mırmır?) İnci Sedef ~ya daa öylesine şeyler Tırtık Işıl Marsu (marsupilamiden sana gelsin) Totoro Meteor Çinko (çinko nedense kulağa çok tatlı geliyor) Köpük Kermit (kermit the frog) Ve son olaraak Jöle Evet kedim olursa adını timsah koyacağım ve timsaah gel kuşum diye çağıracağım
Sizi yerim, öncelikle Allah razı olsun genelde bu yavruları kimse sahiplenmez, benim kızımın bir gözü hiç öteki gözü de çok çok az görüyor, benimkinin adı Huril güzel gözlü anlamına geliyor. 😊 Böyle ironik şeyler çok sevimli oluyor. 😊
O kadar acı çekmiş Onca Zulum görmüş Halin den Belli Ben olsam Adını bulut kayorım Çünkü o Onca sisli geceler yer yüzüne değil gökyüzün deki bulutta bak Yeri gelir Yıldırımlara kucak açar Yeri gelir Yağmurlara Göğüs. Gerer Yeri gelir sıcak bir hava da insanlara gölge verir ve her insan Muhakak ki gökyüzün deki bir buludu bir güzel canlıya benzetmiş tir. Bir ismi değil Bir Hikaye yi laik bu can
Yıldırım Bayezid olsun, onun da sol gözü görmezdi. Hem kediler de hızlı olur, o da hızlı olduğu için "Yıldırım" lakabını almıştı.
Bundan sonra onun adı Yıldırım Bayezid'dir. Adını ben verdim, kaderini Allah versin.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
benim sokakta baktığım yavrulardan gri yavrunun 1 gözünde sorun var damla sıkıyorum veteriner 1 hafta sonra gözünün kör olup olmadığını söliycek dua edinde birşey olmuş olmasın hayvanda zaten şans yoktu bare gözü gitmesin sizin kediye gelince beyaz renk sokak kedisi bulmak zor bence biri baktı büyüttü hayvana bir şey oldu sokağa attı terbiyesizler ya ismi prenses bade mia şila olabilir
Ayağına taş değmesin bir can’-a sahip çıktıpın için. İsim konusunda ise : bir kedim vardı ağlayarak toprağa gömdüm, adı gibi bal’dan tatlıydı onun için ona şerbet ismini koymuştum. 🙂
Hem çok sevdim hem de içim parçalandı oda benim gibi engelli belli ki valla gözlerim doldu 😔 adını ne koyarsın bilmiyorum ama ona çok ama çok iyi bak benim için öp onu oldu mu? 🥺