Kedim masaya veya yatağa çıkıp şu avizeye tutunmaya çalışıyor. Bu kadarı da normal mi ya benim kedim mi aşırı yaramaz? Nasıl engelleyebilirim bunu benimki gibi olan var mı kedisi
Kedinin doğasında var Bir insanı kafese koysan ve aç kalsa, kafesin dışına yiyecek koysan, yiyeceği ulaşmak için her şeyi deneyecektir. Kedilerin de doğasında, tırmanmak, zıplamak var. Bunu aşamazsın. Bir kedi ne kadar tok olursa olsun dışarı çıktığında içgüdüsel olarak avlanmak ister. Olduğu gibi kabullen
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet öyle de yani ben bu kadar yaramaz bi kedi görmedim daha. Kombi tamam, tezgah tamam, dolapların üstü tamam onlara her kedi tırmanır da. Avize nedir ya veterinere söyledim kadın şok oldu. Zarar görücek diye korkuyoruz
Zarar görmez merak etmeyin, zararlı olsa zaten devamını getirmez. Kediniz spor yapıyor, doğasını unutmuyor. Evde yaşayan hayvanlar gerçek hayatlarına uyum sağlayamazlar, 3 gün sonra kapının önüne koysanız (örnek olarak, yaparsınız demiyorum) kedi herşeyi unutmuş olacak, ya köpeklere yem olacak ya da açlıktan ölecek