Evcil Hayvanlar Yavru serçe nasıl bakılır? Dilanizmx Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar bahçeli bir evimiz var bugün evin içinde buldum yuvasını aradım ancak bulamadım nasıl bakacağım? Yavru serçe nasıl bakılır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Bel3diyeyi ara milli parklar mudurlugunden gelip alırlar. Buyuturler sonra doğaya salarlar 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Naptın kuşu kedilere yem mi yaptın :/ 1 5 Yorumla Dilanizmx +1 yıl Hayır bahçede yere koydum bekledim bir kaç kuş daha gelip gitmeye başladı uçmasını istiyorlar🥰 Yorumla Papagandukkani +1 yıl ama kediler yer onu hava kararınca :/ Keşke alıp 3-4 gün baksaydın Yorumla Papagandukkani +1 yıl zaten baya büyümüş uçar o 3-4 güne kadar :)) Yorumla Dilanizmx +1 yıl Uçamazsa alacağım zaten Yorumla Papagandukkani +1 yıl hımm tamam o zaman :) Yorumla
Debb_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl uçamıyormu bırak uçsun o bulur yuvasını 0 2 Yorumla Dilanizmx +1 yıl Uçamıyor saldım bahçeye Yorumla Debb_ +1 yıl uçamıyorsa bırakma bahçede kedi kapar Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Altına ne koydun kız onun 😂😂 0 2 Yorumla Dilanizmx +1 yıl Pamuk😂 Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Adeta pamuğa gömmüşsün maşallah 😂😂çuvalla koysaydın 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bel3diyeyi ara milli parklar mudurlugunden gelip alırlar. Buyuturler sonra doğaya salarlar
Naptın kuşu kedilere yem mi yaptın :/
Hayır bahçede yere koydum bekledim bir kaç kuş daha gelip gitmeye başladı uçmasını istiyorlar🥰
ama kediler yer onu hava kararınca :/ Keşke alıp 3-4 gün baksaydın
zaten baya büyümüş uçar o 3-4 güne kadar :))
Uçamazsa alacağım zaten
hımm tamam o zaman :)
uçamıyormu bırak uçsun o bulur yuvasını
Uçamıyor saldım bahçeye
uçamıyorsa bırakma bahçede kedi kapar
Altına ne koydun kız onun 😂😂
Pamuk😂
Adeta pamuğa gömmüşsün maşallah 😂😂çuvalla koysaydın 😅
Sal sokağa uçması lazım