Yuvalik sıkıntı degil inan yuvaliga zaten uyumak icin ve ciftlesmek icin giriyorlardi ve eskiden baktigim donemde kapagini actiginda falan cikip beraber yemek yiyorduk 😀 yani kus sana alisacaksa yuvalik olup olmamasi onemli degil senden yeterki o sicakligi sevgiyi hissetsin
Değişken sekilleri ozellikleri 10 liradan tutta 200 e kadar vardir. Arada kuş icin balli yemler, gaga tasi vb seylerde alabilirsin, kuş deger verildigini hissetsin. Tek ise ciftlesmesi icinnilerleyen zamanda birtane daha alabilirsin
oluyor bazen öyle ben 7 yaşımdan 21 yaşıma kadar hep baktım muhabbet kuşlarına babam gil öğle vaktinde bazen üzerini eşarpla örterdi rahat olsun uyusun die
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yemede yanında yat kuralı bu nerede görsem tanırım.
SHEJWNSLQÖSPQÖQŞQ9ÖQ
Kendine ait kapalı bir oda istemiş, rahat bırak hayvanı 😄😄
Agab fnwpöapsöağsöaşq
Yuvalik alip kafesin icine koyabilirsin belki ışık vs kendisini rahatsiz ediyorsa kendince çözüm bulmaya calisiyor olabilir
Işık yok ki rahatsız eden birşey yok yuvalık sıkıntı be kendime alıştıracağın yuvaya girer falan zorla çıkarmak güvenini kırar
Yuvalik sıkıntı degil inan yuvaliga zaten uyumak icin ve ciftlesmek icin giriyorlardi ve eskiden baktigim donemde kapagini actiginda falan cikip beraber yemek yiyorduk 😀 yani kus sana alisacaksa yuvalik olup olmamasi onemli degil senden yeterki o sicakligi sevgiyi hissetsin
Tamam o zaman alırım bugün kaç tl peki?
Değişken sekilleri ozellikleri 10 liradan tutta 200 e kadar vardir. Arada kuş icin balli yemler, gaga tasi vb seylerde alabilirsin, kuş deger verildigini hissetsin. Tek ise ciftlesmesi icinnilerleyen zamanda birtane daha alabilirsin
yeni maceralar arıyor kendine
Galiba KWMAŞSÖAĞAÇ
ışıktan, sesten , ortamdan rahatsız olmuştur kendine çözüm üretmiştir yuvalık al bence
Işık yok ses de yok rahatsız edebilecek birşey yok ki
Karanlık yer arıyor bence
Sabahın köründe niye ki?
oluyor bazen öyle ben 7 yaşımdan 21 yaşıma kadar hep baktım muhabbet kuşlarına babam gil öğle vaktinde bazen üzerini eşarpla örterdi rahat olsun uyusun die
Tamam yuvalık alacam o zaman
Yuva koy kafese orda uyur
Ama alışması sıkıntı yuvadan zorla çıkarmak falan olcak ya
Bizimki dişi yuvasında uyuodu çok seviodu yumurtladı kendi kendine yuvayı almak zorunda kaldık. Alışır o sen yuva koy gider onun içinde uyur
Tamam pazartesi alırım artık
Yem yatak görevi görüyor