İyi de bunu kim nasıl verecek ki? Covidin havyanlara hiçbir etkisi yok ki. Nasıl anlayacaklar yani riskli olup olmadığını? Ben şimdi kedimi evden dışarı çıkarmadım ve kendim de sadece işe gidip geldim. Hes kodumda riskli değil yazıyor. Ne diye benden kedim için hes kodu istersin ki?
Aşı karnesi demek istemiş olabilir. Çünkü artık başlıca kedi, köpek ve kuş gibi evcil hayvanlar kafes ve taşıma çantalarında kişilerin kucağında yolculuk edebiliyor. Bunun için de aşı karnesi isteniyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kedilerin hes kodu olmaz pasaportu olur.
Kedi için hes kodu mu?
Ciddi misin ya?
Bende bilmiyorum yazıhaneyi aradığımızda kedi için hes kodu istediler
İyi de bunu kim nasıl verecek ki? Covidin havyanlara hiçbir etkisi yok ki. Nasıl anlayacaklar yani riskli olup olmadığını?
Ben şimdi kedimi evden dışarı çıkarmadım ve kendim de sadece işe gidip geldim. Hes kodumda riskli değil yazıyor. Ne diye benden kedim için hes kodu istersin ki?
Acaba aşı karnesi mi demek istedi adam
Yani hes kodu olması mümkün değil :D O adamı arayıp da "sen hes kodunun ne olduğunu biliyor musun acaba?" diye sorsaydın keşke :D
Ne bileyim o diyince herhalde alınıyordur diye düşündüm 😂 Hayvanlara da mı hes kodu alınıyor dedim o da neyse boşver alırız biz kediyi dedi
Vetenirden alcan
Aşı karnesi demek istemiş olabilir. Çünkü artık başlıca kedi, köpek ve kuş gibi evcil hayvanlar kafes ve taşıma çantalarında kişilerin kucağında yolculuk edebiliyor. Bunun için de aşı karnesi isteniyor.
Aşı karnesi yeterli seyahat için normalde.
Bende öyle düşünmüştüm
Cidden mi ilk defa duydum😂
Ben de
Kimlik çıkart sorun olmuyor
E devletten
E devletten
E devlette