#nirhammm ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Hayvanları sevip sevmediğimi bilmiyorum ama zarar vermek insana yakışmaz ayrıca ben kedi köpek gibi hayvanlardan korktuğum kesindir fakat şu net olarak bilinmeli ki yerde yürürken yere bakıp karınca ezmekten çekinirim çünkü onlarda bir canlıdır. Fakat işin garibi kendi açımdan söylemek gerekirse ben korkuyorum hayvanlardan ve en çokta bir kafe ve toplu alanlarda bir hayvanı yanında getiren birine korktuğumu söylemekten korkuyorum sizce biz hayvanlardan korkan insanlar olarak bir hayvan kadar değerimiz olamaz mı rahat rahat gezmek bir yerlerde oturmak biz hayvanlardan korkan insanlar için mümkün olamaz mı
Sevmek zorunda değiller ama saygı duymak ve zarar vermemek zorundalar. Onlara da hayvan demişsin ama onlar hayvan olamaz hayvanin bile vicdanı var da onların yok daha aşağılar.
Yorum: Vay be @nirhamm ne kadar gelişmiş ben tanıdığımda 300 takipcisi falan vardi hdjsjsjs
Pek net bir soru değil. Sevmemek var sevmemek varrrr. Bazı insanlar tikleri, huyları yüzünden sevmiyor. Bazıları ise sebepsizce sevmiyor. Tipi, kokusu gibi doğal şeyleri bahane edenler bile var. Zarar vermedikleri sürece kimseyi alakadar ettiğini sanmıyorum.
Hayvan sevmeyen insanla işim olmaz, vicdan sahibi olmayan ruhsuz insanlardır genellikle
Cevap
21Cevap
Hayvan sevmeyen bence insan olamaz. Kimseyi sevemez
onlarda hiç birşey olmaz arkadaş bile uzak durulması gereken kişi
Asıl hayvanın olar olduğunu düşünüyorum kalpleri yok beynine 💩💩😂
Bütün dolandırıcı avcı can yakan ah alan kadınlar sahte hayvan sevgisi ayakları na yatar bunu bilirim
Hayvan sevmeyen insan nasıl sevsin insan oğlu asıl huyun kötülük Azrail bigün gelcek alın şunu götürün
Belkide bir hayvan kadar bile deger gormeyenlerdir cevrelerinde?
Yargılamam. Sevmiyorsa gecerli bir sebebo vardır
tek bi hayvan olsa sevmemesini anlarım ama hiç bi hayvanı sevmiyorsa işte onu anlamam
Bence sebepleri önemli. Burada hayvan sevmeyenleri degil eziyet edenleri yadırgayalım bence. Kimi insan vardır, hayvan sevmez ama zararda vermez. Kimi insan var sevmedigi gibi birdr nefretini kusar.
valla sevimli bi hayvanı bile sevmezse insanı hiç sevmez
Zoofobisi vardır belki ya 😊
öyle fobi yok
Var var, hayvan korkusu
ama hepsini içine alan
mesela uğurböceğinden korkar mısın ya da kuş
Evet mantıklı. Ben şahsen sadece fareden korkuyorum. Korkmaktan ziyade tiksiniyorumm. Bunun gibi bir cok insan var hayvanlardan korkan veya tiksinen. Ben kuştan tiksinip yılan seven insan tanıyorum 😊 ama söyledigin mantıklı genel bakmak lazım.
işte ondan dedim 😂 valla ben fare görünce hemen yanına gidip foto çekiyom çok tatlı 🤣
Gercekten farenin tam olarak nesini sevimli buluyorsun söylermisin belki bendr denerim bi 😃 ben apsrtmanda görünce cocug7n kucagına atladim ya
yüzü çok şirin ya minnacık suratı var tüylü siyah boncuk gözler bi de kendini temizlerken çok şirin görünüyor sıçanda onun biraz çirkini xd yüzü bi acayip tüylerinin yarısı dökülmüş
🤦♂️🤦♂️ profilindeki kediyi anlatıyorsin dimi
yoo hamster gibi işte farelerde
Kendisini görunce yemeden icmeden kesiliyorum ikna olamayacam. 😏
🤣🤣
Sevmeyen için birşey diyemem ama zarar vermemeliler
Hayvan sevmeyen insanı hiç sevemez bu ata sözüdür.. Çünkü hayvan sevmek merhametli olmak demektir.
Başkasını sevmesini daha öğrenemediklerini anlarım..
Hayvanları sevmeyen insanları da sevmez uzak durmak lazım
İçinde hayvan sevgisi olmayan. Şöyle bi aynada yüzüne bakmalı.
Merhametsiz oldugunu dusunurum.
potansiyel katil gözüyle bakarım xd
Kalplerinin taşlaşmış olduğunu düşünüyorum.
Kendileri de sevilmemeye mahkumlar
Sevmek zorunda değil , zarar vermesin yeter.
Embe*il g*telekler
Onlar boş yaşayan insanlar
Hayvan sevmeyen bitki sevmeyen insanda sevmez,
İnsan sevmeye elverişli değildir 😂
Hiçbir şey
Hayvan sevmeyen insanları sevemez
Acıyorum onlara
hayvan sevmeyen insan da sevmez net !
beni de sevebileceğine inanmıyorum..
Katı duygusuz insanlardır.
Hayvanlari sevmeyenin anasını skiyim
Hayvan