Kedisi doğum yapmiş arkadaşlar sizce kedim hamile mi 22 gün önce bi çok kez çifleşti göğüsleri sanki şişiyor gibi acaba hamile olabilir mi tabi bazi değişiklikleri de var daha fazla uyuyor daha fazla yiyor vs sizce.
Huyunda değişiklik varsa anlaşılabilir. Fazla uyuyor dediniz, genelde hamile olan kediler normalden biraz daha fazla uyurlar diye biliyorum. Hamile olduğunu düşünüyorum, muhtemelen doğurunca erkek kediler saldırmasın diye saklayacaktır.
Evet fazla uyuyor bide yanlız kalmaya çalişiyor göğüsleri de şişiyor gibii geldi bana rengi bazen kızarık oluyo ve bana karşı daha sevecen sürekli bnmle temas kurmak istiyor
Aranızdaki bağı güçlendirmeye çalışıyor annelik duygusu işte, ona baktığınız için sizinle olan samimiyetini koruyor. Kediler gerçekten çok hisli canlılar.
Aslında çok yabanidir ve kimseye yaklaşmaz kendine dokundurtmaz insanlara karşı da hemcinslerine karşida sadece bana yakındır birlikte uyuyoruz herşeyiyle ben ilgileniyorum bana karşi olan ilgiside baya arttı hamilelikte olabilir belki diye düşünüyorum emin değil olup olmadığına da.
Onunla sürekli ilgilenen biri olduğunuzdan size daha da yakınlaşması normal. Bizim kedilerin çoğu da böyle güre, sevdirmezler sadece yemek yiyip giderler. Yatış pozisyonuna bakabilirsiniz, eğer karın bölgesine yaslanıp yatmıyorsa kesin olmasa da hamile olma ihtimali var diyebiliriz.
Öyle mi dersin ama ayaktayken falan karnında pek bi şişlik yok önceden karnına masaj yaptiğimda dikkatimi çekmiyordu ama şu an göğüsleri elime takılıyor