Köpeğinize koyacak türlü isimler varken neden Peygamber isimlerine bu şekilde hakaret eder tarzda sorular soruyorsunuz? Sizin isminizin bir köpekte olmasını istemezsiniz değil mi?
Sizin yaptığınız düpedüz hakarettir. İnsanların değerlerine saygı duymalısınız..
Herkesin dini kendinedir ahlak bekçisi aramıyorum kendime ben kendimi bu şekilde biliyorum ve olduğum gibi mutluyum haddimi siz bilecek değilsiniz ya Madem sevimli değil cevap vermeden geçebilirsiniz
Yazan kişi haddimi kendimi bilip bilmememi sorgulamayı kendisine hak görmeseydi ölçülü görüş yapsaydı uygun olan cevabı verirdim saygıyı hak edecek şeylere vermek lazım
Bahsi geçen isim, İnce İnce Yasemince ile öğrenilecek bir isim değildir. Bu ismin bir köpeğe verilmesi elbette ki kabul edilemezdir.
Bunun adı ölçüsüzlük değil, öfkedir. Zira cehalet insanları öfkelendirir. Ağzından çıkanın ne anlama geldiğini bilmeyen bir insan modeli ise, bunun en güzel örneği olarak, geleceğe olan inancımı zedeler. Sizin deyiminizle, ölçümün kaçması da bundandır.
Bizim için yeryüzü mesciddir, burada da varlığımızı sürdüreceğiz. Ayrıca siz özgür olsanız bile diğerlerinin haklarını çiğneyecek kadar ileri gidemezsiniz.
Burası sosyal bir platform, yani insanların etkileşime geçtiği bir ortam.
Bu ortamın sanal olması, hareket özgürlüğünü sınırsız hale getirmez. En basitinden buradaki bir taciz olayı CMK ile yaptırıma tabi tutulur.
Bundan da çıkarılması gereken anlam, sanal bir ortam olmasının sizin öz saygınızı ne derecede etkilediği önemsiz olsa da, hayatın içinde hassasiyet gerektiren konuların burada da aynı hassasiyeti gerektiriyor olduğudur.
Lalegül'ün ne olduğunu dahi bilmiyorum. Bu yüzden buna cevap verme çabası içine girmiyorum.
Ancak, insan şerefi ile değerlenen bir varlıktır. Bazılarının bu gibi erdemlerden haberi olmaması, kaideleri bozmaz. Kutsalına dil uzatıldığında başını çevirip giden, ömrü boyunca o başı bir daha kaldıramaz.
Anlaşabilmeyi umut ederdim, ancak umutlarım tükenmekte.
Köpeğime istediğin ismini verebilirim sizin de buna laf etmeye hakkınız yok sözde yediğim hakkınızsa neden konuşmaktan başka bir şey gelmiyor elden ayrıca bir yanlış varsa ilahi adalet var sizin işiniz değil bu
"İçinizden biri bir kötülük görürse onu eliyle, buna gücü yetmezse diliyle değiştirsin; buna da gücü yetmezse kalbiyle (ona karşı kin ve nefret beslesin). Bu ise imanın asgarî gereğidir." ”
Lütfen tükensin umutlarınızı benim üstümden beslemeye çalışmayın ve başınızı benim tarafıma da çevirmeyin dünyada bir ben değilim gidin başkalarına verin rahatsızlığını ben burda öz saygıma aykırı bir şey yapmıyorum sizin hayatınıza lanse ettiğiniz saygı benimkiyle aynı olmak zorunda değil ve herhangi hakarette bulunmadım hukuk okuyorum neyin suç olduğunu gayet iyi biliyorum
O halde TCK md. 216/3 'e bakmanı tavsiye ediyorum. Ülkemiz göz önüne alınınca, mesleğini eline aldıktan sonra bu madde ile çokça muhatap olmak durumunda kalacağına inanıyorum.
Zira ülkece saygıya ilişkin büyük sorunlar yaşıyoruz.
Saygısızlık sende ki kafanın içindeki her kötü düşünceyi amel ediyorsun. Bu sorunun ne amaçla sorulduğunu ikimiz de gayet iyi biliyoruz masum ayakları yapma.
Ben özgür bir kadınım istediğimi yapma hakkına sahibim sen ve yazdığınız diğer hesaplar buna engel olabilir misiniz hadi olun ben bir şey duymuyorum efedir
Ben çok güzel isimler sayardım da hayvanın suçu yok ve tatlı isimler hak ediyor söyleyeceğim isimler ancak onlara layıktır zaten de sana daha da diyecek bir şeyim yok kalbin mühürlenmiş bir şey işlemez.
Özgürsün bunda hemfikiriz amaa özgürlüğün benim inancıma hakaret seviyesindeyse ben buna engel olmalıyım.:) Ben senin inancına bir şey dedim mi yok, özgürsün ama inancıma hakaret
Bir müslüman sensin sanki bende müslümanım Müslümanlığımı sorgulamakta sana düşmedi ve tek yapabileceğin buradan boş laf engel olmalısın ya da değilsin ama olamazsın önünüze bakın kendi amellerinizle ilgilenin benim çetelemi tutmaktan daha önemli işleriniz vardır illaki
İnannnn bundan önemli işim yok:) "Müslüman" isen şartlarını da biliyorsundur neyse senii kalbinle, aklınla, inancınla, muhakemenle baş başa bırakıyorum. Bu bir işaretti belki de... 💫
O zaman boş işlerle uğraşıyorsun :) Evet biliyorum yerine getirip getirmemek kendi sorumluluğum benim kalbimde vicdanımda aklımda rahat her gece huzurla ve rahat bir vicdanla uyuyorum bundan daha değerli bir şeyde yok belki de bu da senin kendi işine bakman gerektiğinin işaretidir