Orta yolu bulmanın bir imkanı yok diyelim. Evleneceğiniz kişi kedi/köpeklerden trajik bir biçimde korkuyor ve istemiyor... İkisinin aynı zaman diliminde aynı yerde bulunmasının bir imkanı yok diyelim. Ne yaparsınız?
Bir ömür yaşayacağınız insanı mı? Yoksa ömrünü zaten size adamış olan dostunuzu mu seçersiniz?Ahmet Kaya
Evleneceğiniz insan için kedinizden/köpeğinizden vazgeçer misiniz?
Kusura bakmasın hayvanı sokağa atamam. Ailemden biri bakarsa bir ihtimal ona veririm olmazsa yapacak bir şey yok. Kadının yokluğuna alışırım ama ona alışamam
Kedi köpek beslemediğiniz o kadar belli ki... olsaydı asla "veririm" diyemezdiniz azizim. Hayvan sevgisini doya doya tatmamış insanların bir parçası hep yarım kalmış gibi gelir bana... yine de değerli görüşleriniz için teşekkürlerimi sunarım. Baş tacısınız.😊
Şey gibi oldu bu. İşte bir hikaye var ya... -sigara içmemeseydin o ev senin o araba olurdu... adam da der ki : sigara içiyorum, o ev de o araba da benim, şimdi kaybol 🤣🤣
Estağfirullah o manada demedim :) Evde hayvan beslemiyorum zaten, dışarıda besledim kendi yuvasında ama çok bağlanmış olsam bile evleneceğim kadın bundan korkuyorsa başka çare mi var yani köpekten dolayı evlenmeyeyim mi? Hayvanını tercih edenlere şaşırdım şahsen, tamam zor bir durum ama kediyi de evleneceğin insana seçmezsin yani :D
Bu sanırım 2 şeye bağlı. 1-Evleneceğin insanı ne kadar çok sevip onun için nelerden vazgeçebileceğine 2-Hayvanın ile arandakı duygusal bağa.
Düşünssene 10 sene yalnız yaşamışsın. 10 yıl boyunca o karşılamış seni kapıda... evin sesi, neşesi, her şeyi olmuş.. ha dedim mi zor olmalı be ustam bırakmak...
Evet zordur tabii ki ben o kadar uzun süre beslemediğim için daha rahat konuşabiliyorum ama gene de bir hayvan için sevdiğim kadından vazgeçmezdim. Bu durumda muhtemelen şunları yapmayı denerdim:
1- Eşimin bu hayvan korkusunu yenmesi için elimden geleni yaparıdım. Olmuyorsa eğer; 2- Bahçede bir yerde besleyecek müsait bir alanım olursa orada kulübe yaptırırdım. Bu da olmuyorsa; 3- Bir yakınıma verirdim hayvanımı ve arada gidip severdim.
8 ay süren ciddi ilişkim vardı, nasıl olduysa kedini istemiyorm dedi.. ilk kabullenemedim, yediremedm icime, idrak hiç edemedim çok sevsem de ayrıldım.. Kedim herşeyim çünkü..