Evcil Hayvanlar Keçinin erkeğine ne ad verilir? babyjichu Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Keçinin erkeğine ne ad verilir? Taka Teke Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Keçinin erkeğine ne ad verilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
kalpmimarı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Teke denir efendim. Taka küçük balıkçı teknesi demektir. 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Teke tabikide Hatta teke gibi kokuyosun deyişide vardır 1 0 Yorumla
ciddiamasahte Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Küçük balıkçı teknelerine "Taka" denir. 1 1 Yorumla babyjichu +1 yıl Bilmiyordum teşekkür ederim. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl hep bu televizyon reklamları yüzünden :D :D 1 3 Yorumla babyjichu +1 yıl Ayn be dayı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl denizin ortasında ne varbir ara da bu vardı :D :D Yorumla babyjichu +1 yıl Evet ya Yorumla
Uzaklarda-34 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl taka nedir.. hadi oğlak desen neyse :D 1 3 Yorumla babyjichu +1 yıl Bende bilmiyordum bir yerden aldım o yüzden. Yorumla Uzaklarda-34 +1 yıl He erkeklere teke denir yavruya oğlak Yorumla babyjichu +1 yıl Anladım 😊 Yorumla
HEYECANSIZHAYAT Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Gece gece cok mu düşündün bu soruyu 0 18 Yorumla babyjichu +1 yıl Sende gece gece gördüğün bütün soruları cevaplamak için cevaplıyormusun Yorumla HEYECANSIZHAYAT +1 yıl Evet... Yorumla babyjichu +1 yıl İyi Yorumla HEYECANSIZHAYAT +1 yıl Gercekten mi 😀 Yorumla babyjichu +1 yıl ? Yorumla HEYECANSIZHAYAT +1 yıl Cok ciddisin yaaa sıkıcı Yorumla babyjichu +1 yıl Ne bekliyodun acaba? Yorumla HEYECANSIZHAYAT +1 yıl Sıcak hem de çok sıcak Yorumla babyjichu +1 yıl Özür dilerim isteğini karşılayamadığım için 😑 Yorumla HEYECANSIZHAYAT +1 yıl Ozrun kabul edildi küçük hanım ama karsilamak icin henüz cok gec değil Yorumla babyjichu +1 yıl Boşversene romeo başka bir evrende julietini bulursun umarım. Yorumla HEYECANSIZHAYAT +1 yıl Baska evrenlerle isim olmaz bana burada lazim citir bir julier Yorumla babyjichu +1 yıl Tamam o zaman romeo burda bulursun sende çıtır bi juliet Yorumla HEYECANSIZHAYAT +1 yıl Buldum ya iste. Yorumla babyjichu +1 yıl Yaş farkı çok bee Yorumla HEYECANSIZHAYAT +1 yıl Iyi ya işte. Erkeğin ve şarabın olgunu iyidir Yorumla babyjichu +1 yıl Aman romeo bu işler bana göre değil Yorumla HEYECANSIZHAYAT +1 yıl O zaman sana gire tapalim tkple hadi Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 363 cevap paylaştı. Teke 1 0 Yorumla
JohnHolmeshd Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 91% +1 yıl Hulusi 0 8 Yorumla babyjichu +1 yıl Eğer bi keçim olursa senin mükemmel adın "hulusi"yi koyarım 😊 Yorumla JohnHolmeshd +1 yıl Yok benim adim hulusi diil, kudbettin)))) Yorumla JohnHolmeshd +1 yıl Sonunda l yok Yorumla babyjichu +1 yıl Tamam o zmn kudbettin koyarım bende Yorumla JohnHolmeshd +1 yıl Sonunda l yok ama, unutma) Yorumla babyjichu +1 yıl Unutmam reis... Yorumla JohnHolmeshd +1 yıl Unutma) Yorumla babyjichu +1 yıl Unutmamm Yorumla
darknessfalls Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Buzağı denir 0 5 Yorumla babyjichu +1 yıl İneklerin yavrularına buzağı denir. Yorumla darknessfalls +1 yıl Ciddi olamazsın Yorumla babyjichu +1 yıl Ciddimiydim? Yorumla darknessfalls +1 yıl Olamazsın? Yorumla babyjichu +1 yıl Peki ^^ Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 430 cevap paylaştı. teke 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Korot 0 59 Yorumla babyjichu +1 yıl Ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kulağınımı keseceksiniz Yorumla babyjichu +1 yıl Hayır ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kulak çekermisin birini azarlarken falan Yorumla babyjichu +1 yıl Abi ne diyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kulaklarımı çekermisin Yorumla babyjichu +1 yıl Dayı abazamısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır kulaklarımı çekecek birini arıyom hepsi bu Yorumla babyjichu +1 yıl Peki neden hani neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öğretmenlerim çok çekerlerdi alışkanlık yaptı bende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canım cok istiyo elimde deyil Yorumla babyjichu +1 yıl Dayı sal beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çekermisin kulaklarımı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne dayısı ben 18 yaşımdayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayıp ediyon ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olgun kadınların kulaklarımı çekmesini istediyim için böyle yazdım Yorumla babyjichu +1 yıl Ya dayı işine gitt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kulağımı kesersen giderim abla söz Yorumla babyjichu +1 yıl Kulak fetişini ilk defa gördüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kulakla ilgili bana bişeyler yaza bilirmisin rica etsem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazarmısın abla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kulaklarıma işkence yap sadece bunda ne var yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Küfür sana yakışmıyo abla Yorumla babyjichu +1 yıl Ya kafanda var mı senin acaba? bu nasıl bi istek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece böyle beni mutlu ede bilirmisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ediyorum Yorumla babyjichu +1 yıl Ya ben sana yardımcı olamam git başka birine söyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece birkaç bişeyler yaza bilirmisin lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden olamassın ablacığım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani kulak çekmek bukadar kötü bişeymi Yorumla babyjichu +1 yıl Ya merak ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl merak ediyon yani Yorumla babyjichu +1 yıl Karşıma ne zaman akıllı bi insanın çıkıcağını merak ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya ne kaybedersinki ablacığım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece kulaklarımı çekeceyini koparacağını ya da keseceyini gibi bişeyler yazcan hepsi bu gerçek yapmıycan sonuçta ne olur abla cığım rica ediyom lütfen Yorumla babyjichu +1 yıl Oldumu ln Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin elinden kulaklarıma işkence yapmanı istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl kesersin abla Yorumla babyjichu +1 yıl Ln abartma engellicem bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin kulaklarımı kesmeni isterdim böyle ustura ile sandalyeye bağlayıp Yorumla babyjichu +1 yıl Bb hiçbir zaman yüzünü göremeyeceğim ultra manyak insan. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan yazmanız yeterli ablacığım Yorumla babyjichu +1 yıl Tamam :I Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi ablacığım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niyetim seni üzmek deyil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece canım çok çekiyo elimde deyil Yorumla babyjichu +1 yıl Neyse by by iyi günler dilerim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmeyerek seni üzdüysem özür dilerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece cezalandır manı isterdim beni Yorumla babyjichu +1 yıl Hayır beni üzmedin değişik bi fantaziye sahipsin sadece. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama elimde deyilki ablacığım Yorumla babyjichu +1 yıl Yani neyse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hani bazen yaramazlık yaparsın kulaklarını çekerlerya benimde çok hoşuma gidiyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu an ne yapıyon Yorumla babyjichu +1 yıl Bak konuşmayı burda bitirelim iyi geceler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bilirsin ablacığım kendine iyi bak iyi geceler Yorumla babyjichu +1 yıl Sende kendine iyi bak. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim sende kendine iyibak tekrar özür dilerim senden Yorumla
striger Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl mahmut 0 3 Yorumla babyjichu +1 yıl Hmm adını sevdim Yorumla striger +1 yıl hayırlısı Yorumla babyjichu +1 yıl :)) Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Yoh fifi neyse 0 5 Yorumla babyjichu +1 yıl Bilmiyorsan dalga geçme amacın ne? Yorumla χάσμα +1 yıl Bunu bilmeyen yeni doğmuştur taka ne ya Yorumla babyjichu +1 yıl Ne alaka ben bilmiyordum ki ben bunu bilmediğim için bir yerden aldım Yorumla χάσμα +1 yıl Yaşa bakınca anladım sorun çözüldü kusura bakmayın size iyi günler dilerim Yorumla babyjichu +1 yıl Bunun yaşla bir alakası olduğunu düşümüyorum herkes bunu bilmek zorunda değil sizede saygılar. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Teke denir efendim. Taka küçük balıkçı teknesi demektir.
Teke tabikide Hatta teke gibi kokuyosun deyişide vardır
Teke denir
Küçük balıkçı teknelerine "Taka" denir.
Bilmiyordum teşekkür ederim.
hep bu televizyon reklamları yüzünden :D :D
Ayn be dayı
denizin ortasında ne var
bir ara da bu vardı :D :D
Evet ya
taka nedir.. hadi oğlak desen neyse :D
Bende bilmiyordum bir yerden aldım o yüzden.
He erkeklere teke denir yavruya oğlak
Anladım 😊
Gece gece cok mu düşündün bu soruyu
Sende gece gece gördüğün bütün soruları cevaplamak için cevaplıyormusun
Evet...
İyi
Gercekten mi 😀
?
Cok ciddisin yaaa sıkıcı
Ne bekliyodun acaba?
Sıcak hem de çok sıcak
Özür dilerim isteğini karşılayamadığım için 😑
Ozrun kabul edildi küçük hanım ama karsilamak icin henüz cok gec değil
Boşversene romeo başka bir evrende julietini bulursun umarım.
Baska evrenlerle isim olmaz bana burada lazim citir bir julier
Tamam o zaman romeo burda bulursun sende çıtır bi juliet
Buldum ya iste.
Yaş farkı çok bee
Iyi ya işte. Erkeğin ve şarabın olgunu iyidir
Aman romeo bu işler bana göre değil
O zaman sana gire tapalim tkple hadi
Teke
Hulusi
Eğer bi keçim olursa senin mükemmel adın "hulusi"yi koyarım 😊
Yok benim adim hulusi diil, kudbettin))))
Sonunda l yok
Tamam o zmn kudbettin koyarım bende
Sonunda l yok ama, unutma)
Unutmam reis...
Unutma)
Unutmamm
Buzağı denir
İneklerin yavrularına buzağı denir.
Ciddi olamazsın
Ciddimiydim?
Olamazsın?
Peki ^^
Keke
Keke?
Teke
Teke denir
teke
teke tabiki
Erkek keçi
Teke
5 Exper teke , 😄
Teke
Korot
Ne
Kulağınımı keseceksiniz
Hayır ne alaka
Sen kulak çekermisin birini azarlarken falan
Abi ne diyon
Kulaklarımı çekermisin
Dayı abazamısın
Hayır kulaklarımı çekecek birini arıyom hepsi bu
Peki neden hani neden
Öğretmenlerim çok çekerlerdi alışkanlık yaptı bende
Canım cok istiyo elimde deyil
Dayı sal beni
Çekermisin kulaklarımı
Ne dayısı ben 18 yaşımdayım
Ayıp ediyon ama
Olgun kadınların kulaklarımı çekmesini istediyim için böyle yazdım
Ya dayı işine gitt
Kulağımı kesersen giderim abla söz
Kulak fetişini ilk defa gördüm
Kulakla ilgili bana bişeyler yaza bilirmisin rica etsem
Yazarmısın abla
Kulaklarıma işkence yap sadece bunda ne var yani
Küfür sana yakışmıyo abla
Ya kafanda var mı senin acaba? bu nasıl bi istek
Sadece böyle beni mutlu ede bilirmisin
Rica ediyorum
Ya ben sana yardımcı olamam git başka birine söyle
Sadece birkaç bişeyler yaza bilirmisin lütfen
Neden olamassın ablacığım
Yani kulak çekmek bukadar kötü bişeymi
Ya merak ediyorum
Nasıl merak ediyon yani
Karşıma ne zaman akıllı bi insanın çıkıcağını merak ediyorum
Ya ne kaybedersinki ablacığım
Sadece kulaklarımı çekeceyini koparacağını ya da keseceyini gibi bişeyler yazcan hepsi bu gerçek yapmıycan sonuçta ne olur abla cığım rica ediyom lütfen
Oldumu ln
Evet
Senin elinden kulaklarıma işkence yapmanı istiyorum
Nasıl kesersin abla
Ln abartma engellicem bak
Senin kulaklarımı kesmeni isterdim böyle ustura ile sandalyeye bağlayıp
Bb hiçbir zaman yüzünü göremeyeceğim ultra manyak insan.
Burdan yazmanız yeterli ablacığım
Tamam :I
Hadi ablacığım
Niyetim seni üzmek deyil
Sadece canım çok çekiyo elimde deyil
Neyse by by iyi günler dilerim.
Bilmeyerek seni üzdüysem özür dilerim
Sadece cezalandır manı isterdim beni
Hayır beni üzmedin değişik bi fantaziye sahipsin sadece.
Ama elimde deyilki ablacığım
Yani neyse
Hani bazen yaramazlık yaparsın kulaklarını çekerlerya benimde çok hoşuma gidiyo
Şu an ne yapıyon
Bak konuşmayı burda bitirelim iyi geceler
Sen bilirsin ablacığım kendine iyi bak iyi geceler
Sende kendine iyi bak.
Teşekkür ederim sende kendine iyibak tekrar özür dilerim senden
Taka mu😂
tekedir..
mahmut
Hmm adını sevdim
hayırlısı
:))
Teke
Yoh fifi neyse
Bilmiyorsan dalga geçme amacın ne?
Bunu bilmeyen yeni doğmuştur taka ne ya
Ne alaka ben bilmiyordum ki ben bunu bilmediğim için bir yerden aldım
Yaşa bakınca anladım sorun çözüldü kusura bakmayın size iyi günler dilerim
Bunun yaşla bir alakası olduğunu düşümüyorum herkes bunu bilmek zorunda değil sizede saygılar.
Teke