1 aylik yavru kedim var. Dun elektrikli sobanin karsisinda uyuyordu. Kucagima aldim, yuruyememeye basladigini farkettim. Cok aniden yuruyememeye basladi ve arka ayaklari ozellikle sag arka ayagi durmadan titriyor. Karnindan tutup yuruttugumde adimlarini atiyor ama alttan karnini birakinca kendini tasiyamiyor ayaklariyla kalkamiyor. Boyle aniden ne olmus olabilir?
Koyde oldugum icin ve ozel araba olmadigi icin 2 gune kadar veterinere goturemiyorum. Lutfen bilen tanidiginiz varsa veteriner hekim tanidiginiz yardim edin.
Koyde oldugum icin ve ozel araba olmadigi icin 2 gune kadar veterinere goturemiyorum. Lutfen bilen tanidiginiz varsa veteriner hekim tanidiginiz yardim edin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evcıller petek yanında ya da ısıtıcı cevresınde uyumamaları lazım ortam sıcaklıgına alısmaları ve odanın her yerınde bu sıcaklıgı hıssetmelerı lazım
Elektrikli soba etkilemiş olabilir mi. Ben bile önüne oturunca çekiliyom kskks
Belki evet. Ama hic yuruyemiyor felcli sanki 2. Gunu bugun duzelme yok, daha da ilerledi.
Şimdi duruma göre değişir kedinin durumu. Kedinin bir bacağı kırılmış olabilir ya da kedi verdiğin kötü mama ya da bir şeyden halsiz düşmüş olabilir bence acil bir veterine götür kediyi.
Kirilma degil bacagini yukari asagi tamamrn hareket ettirebiliyor, cani yaniyor gibi de durmuyor. Normal oyun oynuyor yerinde durarak, kirilmaolsaydi cani yanar miyavlardi. Ama durup dururken oldu uyurken. 5 kedim var yilardir mama ayni. Anlamadim gitti 2 gun sonra goturebilicem malesef :((
Peki kedinin cinsi ne?
Cins kedi degil, uc renkli disi bir kedi
Küsmasi var mı
Kusma yok
Karnına dokununca aciz oluyor mu
Yok tepki vermedi hic
Benim kedimin karnı da öyleydi ama küsüyordu müdahale edene kadat:(