Kedim doğum yaptı, 3 gündür yavrularını başka yere taşıyor. Sebep nedir?

Merhaba Soruma Hoş Geldiniz 🌼

benim kedim doğum yaptı 6 gün oldu 3 gündür yavrularını başka yere taşıyor sebep nedir doğum yaptığı odayı kabul etmiyor oda sadece ona ait kumu maması yanındaydı hep odanın içinden bahçeye çıkılıyor başka Kediler bahçeden görünce bağırıyor korkuyor normalde çok korkak bir kedi ben yemeğini vermek için giriyorum ama küçük kuzenlerim geliyor babam kızıyor artık kızdım çocuklara hayvanı rahatsız etmeyin yavrularını taşıyor dedim kasanın içindeydi sürekli benim yaktığım yatağa bırakıyor yavrularını bir ara evin içinde gezdi miyavlıyor galiba yer bulmaya çalışıyor du kendini sadece bana sevdiriyor herkesten kaçıyor işte eski yerere koymaya çalıştı abim kolunu cirmaladı normal tırmık atan kedi değildi yavrularını sevdiriyor ama uzun süre olunca hemen yavrularını karnının altına saklıyor karakteri çok uysal akılı ama çok korkak bir kedi Bizim ne yapmamız gerekiyor. kesinlikle veremem ben yatıyorum çünkü başka nerde yatayım yerde onlarla aynı odada yatamam tüy döküyor o benim için sorun değil de annem izin vermiyor yavruları olmasaydı yatağımda yatardı dolabın içine koyduk kapkaranlık olsun güvenli hissettin diye bağırıyor yatağıma bırakıyor yavruları bizde ona ait olan odada yatakta doğum yapmıştı oraya koyduk. #Moldovyapapatya#Evcilhayvanlar
Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruya resim yüklemiştim kedinin resmini bende gözüküyordu KS yüklenmemiş ☹️ @KızlarSoruyor kaç defa böyle sorun yaşıyorum bir el atarsanız sevinirim.
Kedim doğum yaptı, 3 gündür yavrularını başka yere taşıyor. Sebep nedir?