Bi sprey şişeye ılık su koyarak püskürtme yolu ile yapmaya çalıştım bir videoda görüp ama kaçtı olmadı korktu..
Nasıl yapabilirim onu Korkutmadan?
Nasıl yapabilirim onu Korkutmadan?
Kuşunuzu asla kendiniz yıkamaya çalışmamalısınız. Bulunduğu kafeste yere kenarları sivri olmayan küçük bir su kabı koyarsanız kuşunuz dilediği zaman orada kendini temizler. Ha kuşlar için duş almak elzem ya da şart değildir. Çünkü ter bezleri yoktur. Bu sebeble hiç suya girmeden de bir ömür sağlıklı yaşayabilir.
Benim taktiğim şu.
Kafesine marul maydanoz veya başka bir yeşillik koyuyorum. Hemen koyduğum yeşilliğe geliyor zaten ve yeşilliği sprey ile arada bir ıslıyorum o ıslaklığı farkedip kanatlarını açıp kendini yıkamaya çalışıyor çok hoş bir görüntü🥰
Ben denedim onu korktu
Neyden korkuyor tam olarak
Marul koydum yeşillik flan kaba su koydum kaçtı korktu yıkanmıo gelmio
Benim kuşum çok alışık bana ama kaba su koyunca gelmiyor. Ben mandalla kafesine yeşillik asıyorum o yeşilliğide ıslıyorum ıslaklığıyla kendini yıkıyor yıkanırkende spreyle sıkabilirsin korkmuyorsa😊
Hımmmm benimkine bunu yaparsam napar acaba 😅😅
Bence çok hoşlanacaktır dene😂
muslugu açıyorum iki avcumu havuz gibi suyu altına tutuyoum gelp içine giriyor bıcı bıcı yapyor mubişim😍🐥🐤
Yaaaa ne tatlı bende öyle istiyorum
Ya aslında elime tam alışmadı bide bi kaç defa elimi yaklaştırıyorum öyle gelio jeton geç düşüyor onda biraz 😅 ama konup sonra kaçıyor bide ilk bıcı bıcısı olcak korkucak ondan kara kara düşünüyorum güvenini kaybetmek istemiyorum onun bide
Ben onu bazı videolarda gördüm aslında ama o kuşlar alışmış ve korkmuyorlar benimki ne tepki verir bilmiyorum ama denicem
Birde banyoyu hiç görmedi banyodan korkabilir ve en üstlere kaçabilir bundan korkuyorum bide çarparsa oraya buraya banyoda küçük
Bi kere videosunu paylaşır mısın yaaaa 🥰
Bi gün işte
Ahahah 😅😅😅
Kesinlikle 😅
Benim şanslıda doğum yapmıştı ama iki gün sonra biri üç gün sonra diğeri öldü yavrularının bir tane kaldı siyah 😒
O yaşadı büyüdü hatta yürüyor oynuyor flan tabi benim evde değil sevgilime verdim bizimkiler izin vermiyor o bakıyor pisiciklerime 😅
Ne güzel işte 😅😅 isimlerini merak ettim , bizimkilerin ismi anası Şanslı siyah yavru tılsım koyduk 😅😅
Futbolcu mu bunlar ya kedi kedi miyav 😅😅😅😅 kedi isimleri koysana böyle minnoş isimler nette bi sürü var
Olmaz tabi hey Allahım ya 😅😅😅
😅😅 tamam bakalm
Önce parmağına al sonra musluğu çok hafif damla şeklinde aç eğer o isterse kendi girer zaten musluğun içine ama aylık mı yaşı var mı onu bilemem genelde küçük yavrular banyo yapmak istemiyorlar zorla yaptırıyorsun
Aylık işte hiç alışkanlığı yok daha
Cevap
9Cevap
Su koy kendi yapar eğer yapmıyorsa istemiyordur ya da korkuyordur. Sprey ile yapabilirsin
ona şelale tarzı bir olay var kendisi alışmalı bırak oraya alıssın
Suyu göster banyoyu yap de ondan sonra kafasına vur bayılt öyle yap bu kısım şakaydı tabi ılık suya koy öyle yap
benim bildigim kuslar kendileri yikanir :) sen yikamaya degil öldürmeye calışıyorsun bence :)
Evet ama ilk banyosu olcak , bide su koydum kaba marul yeşillik bile koydum korktu kaçtı yapmıo banyo
bi rahat biraksan :)
sicak su hazir banyo kopuk dolu tutsu kokular yepyeni gecelikler :) seni yikayayimmi :)
hayir degilmi :)
o yuzden rahat birak hayvani :)
Bardak altlıgına su koyup jafesine koy. Kendisi yapar banyosunu.
Banyo alışkanlığı yokki hiç daha öyle bakar bakar durur
Cay tabagina ilik su koyup kafesinin icine koy kendi yapacaktir bide gunese koyarsan daha iyi olur kafesi
Banyo alışkanlığı yokki hiç daha öyle bakar bakar durur
Umarım 😔
senide bi kafese kapatırlarda belki kusun ne hissetigini anlarsin
Ya çok tatlı
çiçek mısın sen muğlalı
Anlamıyorum tatlım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?