Hiç kedim olmadı o yüzden maalesef bir öneride bulunamayacağım ama fotoğraflar geçerken efsane 😊 özellikle sonuncuya bayıldım çok şapşik ve çok tatlılar 😅
Kum almıyorum bizimki tuvaleti kullanıyor doluysa kapıya vurup cık lan dışarı diyor😂😂 Mama konusunda sabit bir mama kullanamadim hala şehre dönünce veteriner tavsitesine göre almaya baslicam
Yaa çok tatlı sizin yavruşta ya ben çok araştırdım en kalitelisi ND diyorlar ama NDnin küçük mamalarından göndermişlerdi hediye olarak balıklı olanları çok kötü kokuyor
En büyük sorunum mama ya, besin değeri yüksek sindirimi kolay mama bulmam lazım. Yiyor ama zayıf kaliyir tombiş yanakları vardı eridi😔😔 Scottish mama dışında biside yemiyor bu ya dan iyi mutfak tertemiz yiyeceklere dokunmuyor bu yandan da kötü.
Ben oğluma Proplan marka mama kullanıyorum. Kum olarak da kesinlikle Pisi Pisi veya Proline' dan vazgeçmem. Erkek kedi olduğu için çok koku yapıyor çünkü.
Royal canin çok zararlı içeriğe sahip kuzular için diye biliyorum, veterinerimiz öyle söylemişti. Sadece reklamı iyi yapılan bir marka. Ben değişimli olarak yine veteriner tavsiyesi olarak N&D, Proplan ve Hills kullanıyorum.
Kediler mamanın tadını beyendikleri için çok tüketmezler. Yeterli proteine erişemedikleri için fazla yeme eğilimi gösterirler. Orijen regional red in ham protein oranı yüzde 40 tır.
Orijen değil türkiye dünya piyasasındaki en kaliteli üç beş mamadan biridir.
Kediler guzel, sen guzelsin kurban. Arada ev yemekleri de ver, yaş mamasını ver royalın, en iyisi o zaten. Ama kemik, et , sebzeli yemekler de ver. Arada duş yaptır.
Kedim british shorthair bu dönem tüy döküyor evet ama mamadan bağımsız. Gayet iştahlı bir hayvan ve severek yiyor bir de böbrek rahatsızlığı geçirdi o yüzden doktoru bu markaya geçelim dedi. Sıkıntı yok o gün bu gündür
Jungle çok kötü diyorlar besin değerleri çok düşük kesinlikle Nd Hills vs üst kalite bir mama tercih edeceğim ama kararsız kaldım Royal Canin bile o kadar pahalı olmasına rağmen ND ye göre daha az besleyici diyorlar
Evet ND çok güzel ama bende iki tane kedi var ve 10 martta 10 kg royal canin aldım şu an bitmek üzere düşün. Benimkiler mi fazla yiyor anlamıyorum. Nd ye para dayanmaz 😁