Evcil Hayvanlar Kedileri çok korkak buluyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bence çok korkak ve ürkek hayvanlar.100 metreden görseler bile hemen kaçıyorlar. Evet. Hayır. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Bazıları çok şirin oluyor. Sevmek istiyorum ama kaçıyorlar. Benim gözlemim insanlardan çok korkuyorlar. Kedileri çok korkak buluyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ahmettt555 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl O bence kediden kediye değişiyor benimki pek korkak değil 0 0 Yorumla
Şanzumancııı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ve onları bu kadar ürkek hale getiren sevgisizlik ve biz insandan gördükleri şiddet ne yazıkki 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef ki. Yorumla Şanzumancııı +1 yıl Malesef inşallah bundan sonra hayvanların da Allahın sessiz kulları oldukları aklımızdan çıkmaz da onlara da merhametli davranmayı alışkanlık haline getire biliriz toplum olarak Yorumla Soran +1 yıl inşallah. Amin. Yorumla
Myway35 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl Kediler adamdır adam 👨 😊 anacığımı kızdırmamak için evde beslemiyorum da alacağım bitane kedicik 0 0 Yorumla
Oruçluveteriner Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsine bağlı. Tekir kediler ürkek oluyor mesela scottish'ler ürkek değil 0 0 Yorumla
Siyahhh_ Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Öyle olmasa, hayvan sevmeyen (kendine insan diyen yaratıklar) onlara nasıl zarar verir biliyomusun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İnsanlar sagolsun sürekli sert davrandılları için kkedilere 1 1 Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Helal be 🇹🇷 Yorumla
KediliNeşeli Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Kesinlikle kediden kediye değişiyor bu durum. 0 0 Yorumla
KocaBebek5959 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Ne alaka sen başka bişey gordun bence 😄 0 0 Yorumla
1serterkek Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bu insanların hayvanlığından 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen. Yorumla
summertimesadness89 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl İnsanlardan dolayı 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
O bence kediden kediye değişiyor benimki pek korkak değil
Ve onları bu kadar ürkek hale getiren sevgisizlik ve biz insandan gördükleri şiddet ne yazıkki
Maalesef ki.
Malesef inşallah bundan sonra hayvanların da Allahın sessiz kulları oldukları aklımızdan çıkmaz da onlara da merhametli davranmayı alışkanlık haline getire biliriz toplum olarak
inşallah. Amin.
Kediler adamdır adam 👨 😊 anacığımı kızdırmamak için evde beslemiyorum da alacağım bitane kedicik
Cinsine bağlı. Tekir kediler ürkek oluyor mesela scottish'ler ürkek değil
Öyle olmasa, hayvan sevmeyen (kendine insan diyen yaratıklar) onlara nasıl zarar verir biliyomusun
İnsanlar sagolsun sürekli sert davrandılları için kkedilere
Helal be 🇹🇷
Kesinlikle kediden kediye değişiyor bu durum.
Büyüdüğü ortamdan kaynaklı
Ne alaka sen başka bişey gordun bence 😄
Allah Allah neden acaba?
Bazıları da bir o kadar manyak 😆
Benim çevremdekiler hep sevgi pıtırcığı
Bu insanların hayvanlığından
Aynen.
Kediden kediye değişiyor
Belki de siper alıyorlar bilemeyiz 😅
Hangi kedileri
İnsanlardan dolayı
Bence de.