Şunun tipine bak ya ne kadar tatlı😊 Sosyal medyada durumu anlat ceketin aynısını yarına kadar almalıyız yoksa bu tatlı tavşanla vedalaşmak zorunda kalıcaz diye paylaş bak o zaman ablanın tüm elbiselerini gönül rahatlılığıyla yiyebileceği bağışı toparlasınız.😊
Yeğenimin köpeği de 3 ciltlik Yüzüklerin efendisi'ni yemişti.."ve bir daha onlardan haber alınamadı😅) Ne hevesle almıştım zamanında da pahalıydı bea.. Senin suçun yok tabii o tavşan sen değilsen söyle gitsin.. En fazla pişirip yahnisini yapar bişii olmaz 😅
tavşan kardeş yapacak bir şey yok hayvan yer kemirgen hayvan Arjantin Ankara kırması pembe gözlü dişi gibi duruyor tavşan yemi vermen lazım ileride burun uzaması yapıyor
yapabilirmisin bilmem annem terzi bende sorun olmuyo ama önce ipleri sök dantelli kısmın ama çok dikkat etmelisin kumaşa zarar gelmesin sonra söktüğün dantele benzer bi danteli dik oraya düzgün yapabilirsen hiçbişey anlamaz
O tavsan benim ceketimi yese onu ikiye yarip o icindeki danteli cikartirdim sonra kalan kirmizi etiylede haslama yapip suyundan vitamin alirdim sende oyle yap
Tavşan yemiş de yani ne gerek var saklamaya yalan söylemeye ablanda hayatta böyle acılar tatmaya alışsın yani 😂😂 yazık şu minnoşa dantel yemiş hayvan bence sana biraz kızar unutulur sonra
Uha bu nasıl tavşan😂😂😂 paskalya tavşabı falan mı Bu nee eşek kadarrrr mübarek Bu Tavşandan çok herseye benziyor meaela kanguru da olabilir yani kim size tavşan diye yudurttu
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ovvv bundan iyi et çıkar valla bak söyleyim. Tavşan etini çok severim , çok güzel tadı vardır ve bir o kadar da faydalidir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
yaaa cok sirinnn afiyet olsun tuvalet egitimi var mi?