Bizim köyde hindimiz var. Yavruları aynı bıldırcına benzer benim köpeğim av köpeği onları hep bıldırcın zannedip biraz dövüyor 😂. Bir ara köpeğimin su kabının içine yavru hindi düştü az daha boğuluyordu. Köpegim havladı gittim kurtardım. Düşün yani.
Ya mükemmel bir video <3 Önceden 3 tane köpek besliyordum, özellikle ben eve geldiğim zaman anında hepsi üzerime zıplıyordu.. Bağlılıklarına ve sevgilerine hayrandım <3
Muazzam... Görseldekiler de çok tatlı :D Sevgilerini ve duygularını net olarak göstermeleri galiba, çok açık şekilde belli ediyorlar. Bir de gözlem yetenekleri.
En sevdim huyu mu açıkcası iyi bir arkadaş ksrşılıksız seviyor birlikte yürüyüşe gidiyoruz işte insanlar gibi dedikoducu iğrenç ve sinir bozucu değil arkandan konışmuyor arkadan bıçaklamıyor birlikte uyuyorsun birlikte uyyanıyorsun kahvaltı yapıyorsun keza öğle ve akşam yemeğide dahil köpeklerin karı kocayda bir de yavruları varsa şahsen yalnız kalmayı çok seven ve insanlardan uzak durmayı seven biri olarak 10 / 10
Nerede ne yapacaklarını çok iyi bilen ve çok sadık hayvanlardır. Sokaklarda yıllarımı köpeklerle geçiren bir insan olarak bir hayvanın neler yapabileğini görmek onlara olan sevgimi pekiştiriyor. :)
Acaba kedi tanıdık mıydı?😊😊 Çünkü sağı solu belli olmuyor bu köpeklerin. Güvenilmez buluyorum. Ben görmedim fakat kendisine hiçbir zararı dokunmayan kediyi boynunu kırarak öldüren köpeğe şahit olmuş annem.
Köpeklerin en güzel yanı sadık olmaları. Bir haberde gördüm adam covid olmuş ambulans ile hastaneye kaldırılmış. Köpeği hastanenin önünden hiç ayrılmadı.