göbek dediğin yere bakıyorum orası kursak yani bizde mide neyse onlarda da kursağı öyle düşünebilirsin. kursak mantarı olsa şişlik boyuna kadar çıkmalıydı öyle bişi de göremiyorum. kursağının "şiş" olması iyi beslendiği anlamına gelir. kaldı ki sürekli yiyomuş zaten. sürekli uyuyor dediğin de kuşlar insanlar gibi uyumuyo ara sıra kestirirler nesi olduğunu buradan bilemicem ama dışarıya koymamanı öneririm ev içinde rüzgar almayan bi yerde tut. bi kuşçuya danış gidemiyosan telefon numarası bul ara b12 vitamini koyabilirsin suyuna
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkürler fakat ben göbek değil göğüs dedim kanatlarının tam başlangıç yerinde kocaman bir şişlik sanki pinpon topu yutmuş gibi
Merak edip kısacık araştırdım da🧐Genelde karın şişkinliği olarak bilinen bu durum aslında kuşunuzun popo kısmında bulunan bir şişkinliktir. 3 veya 6 ay gibi kısa bir sürede oluşur veya yumurtlamanın hemen akabinde 1-2 gün içinde oluşur. Dişi muhabbet kuşlarında görülür. Dişi muhabbetlerin aşırı yumurtlaması tetikleyici bir unsur olmaktadır. Yine uygun olmayan kalitesi düşük gıdaların verilmesi ve kanserojen boyar madde içeren gıdaların kullanılması, yaşlılık ve vücut sisteminin düşkünleşmesi, aşırı ev gıdası tüketimi ve hareketsizlik muhabbet kuşlarının popo kısmında şişkinliğin oluşmasının ana nedenleridir. Tipik belirtisi 2 bacağını ayırarak tünekte durma, uçamama, sürekli kabarma ve uyuma, popo kısmında belirgin bir şişkinlik, bu şişkinliğe bağlı olarak nefes alırken zorlanma, popo kısmında dışkılarının yapışması ve kendini temizleyememe gibi durumlardır. Böylesii açıklamalara rastladım🧐🧐
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anladım çok teşekkürler ama bu popo kısmında olan bir şişlik değil tam kanatlarının başlangıç noktasında bir şişlik
Sizin gibiler bir şey yapmaz ne demek ha terbiyesiz nerden biliyosjn yapmadıgımı demekki yaptıklarım bir işe yaramamışki burda fikir almaya çalışıyorum