Herkes bu videoyu paylaştı ama uygulamaya geçiren tek benmişim gibi geliyor. Şampuanımı diş macunumu değiştirdim. Siz de bu şekilde mi davraniyorsunuz yoksa aynı devam mı?
Beğenin daha çok kişiye ulaşsın lütfen 💜
Aynı ürünleri kullanıyorum
Dikkat ediyorum alırken.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Save Ralph konusu hakkında davranışınız değişti mi?
Kullandığım hiçbir ürün hayvanlar üzerinde deney yapmıyor ama zamanında severek kullandığım markalar oldu. Eğer şu an kullanıyor olsaydım da çöpe falan atmazdım çünkü o kısım saçma geliyor. O markaya parayı kazandırdım bir kere zaten. İnsanlar tercihlerinde bundan sonra dikkat etse yeter çünkü farkındalık oluşturma açısından yararlı bir videoydu.
Makyaj ürünlerimi değiştirdim hayvan deneyleri yapan farmasi vs. ürünleri attim şimdi essence olan bir markadan ürün alıyorum herkes duyarlı olsa keşke yüzünde 2 kilo bu markadan makyaj yapıp sonra bu Raph paylaşanlar komik oluyor. Ve çok üzücü gerçekten.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Farmasi deney yapmıyor diye biliyorum. Ve sadece makyaj ürünleri değil kullandığımız şampuanlar diş macunları... Herkes sadece paylaşıyor başka hiçbir şey yapmıyor. Özelikle bloggerlar.
Ben yapıyor diye biliyodum hayvan deneyleri yapan markalar atmışlardı insataya orda gordum. Macun ve şampuanları da değiştirecem şu an yasak olduğu için alışverişe çıkamıyorum eğer bilginiz varsa hayvan deneyi yapmayan şampuan ismi var mı acaba?
sosyal medyada abartılan bilinçsizce paylaşılan bir konu. sadece makyaj değil her konuda deney hayvanları kullanılır ilaçtan tutun kullandığınız gıda takviyelerinde bile. ülkemizde deney hayvanları bakımı üretimi diye bir ders bile var. tavşana üzülenler kobaylara farelere neden üzülmüyor?
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet haklısınız ama ilaç mecburi bir kullanimdir. Bakım ürünleri ise tercihi şeyler. Deney yapmayan markalardan almak yerine neden deney yapanları kullanalım? Mevzu bu aslında.
böyle bir seçenek varsa deney hayvanları kullanmayanı almak gerek tabi ama deney hayvanı kullanmayan markalar ne üzerinde cilde zarar vermiyor diye deney yapıyor insan mı? bence hepsi deney hayvanı kullanıyordur. ama deneyei başka marka olarak yapıp piyasa kendi markasıyla sürüyordur. bunu çok gördüm. laborantım çünki
Evet hayvanları korumalıyız. Yazık yani. Bir ton makyaj yapan kızlar bu paylaşımı yapıyor. Garip.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sadece makyaj yapan kızlar değil erkekler de kullanıyor bakım ürünleri 😂😂 banyo yapmıyor musunuz disinizi fircalamiyor musunuz az veya çok siz de kullanıyorsunuz canlarım netlik getireyim konuya 🤗