Smokin kedim var. Normal sokak kedilerine çok uzun tüyleri var böyle.Bu yüzden de her yer tüy oldu. Top top dökülüyor resmen. Yemek yerken bile rahat yiyemiyorum içinden çıkıyor hep. Kıyafetlerimi battaniyeleri söylemiyorum bile. Bunun çözümü nedir bilen var mı?
Çözümü geçici ama gün içinde çok kez taramak.. Ya da veterinere götürüp tras ettirmek.. (ki buna karşıyım bn) Çok ev yapımı gıda ve salam sosis sucuk vss şeylerde vermeyin sadece kuru mama arada veriyorsanız yaş mama verebilirsiniz. Yedikleri bile etkiliyor inanın. Sizin durumunuzdan farkım yok benim de
Kullandığın mamadan kaynaklı olabilir daha kaliteli bir mamaya geçmeni öneririm. Hatta royal canin markasının hassas tüylü kediler için maması var (royal canin hair skin) 21 günde tüy dökülmesini azaltmayı vaat ediyor sürekli tüy döken kediler için, benim kedimde de böyle bir durum yaşadık bu mamayı kullandıktan sonra %90 azalma oldu ayrıca kedin yaşlıysa tüy dökülmelerinin artması son derece normal nasıl bizim saçlarımız dökülüyorsa onlarında tüyleri dökülecek tabii ki... yine de bir veteriner hekime götürmen en sağlıklısı olacaktır. Sağlıklı günler🐈🌸