Valla bayıla bayıla bayıla yedi kuzum yemek istiyor iyemiyor tek tek bölüp bölüp vermiştim nasıl heyecanlı yedi kedim kuru mamayı iştahlı yemiyor gibi sadece karnı acıkınca.
Salam annem eve sokmuyor zaten benim sevdiğim bir şey değil evet salam Kediler için iyi değil evet yaş mama almıştım verdim bidaha 5 hafta geçtikten sonra vereceğim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
olur, yedirmeye devam edersen monosodyum glutamat ve e330 yüzünden kanser olur... pati kanseri :)
Günlük sodyum ihtiyacını fazlasıyla almıştır. Bir şey olmasa da verme; ileride olur çünkü.
Benimki citircik seviyor 😂 sıkıntı olmaz ama tek seferlik mahsus olsun
Valla bayıla bayıla bayıla yedi kuzum yemek istiyor iyemiyor tek tek bölüp bölüp vermiştim nasıl heyecanlı yedi kedim kuru mamayı iştahlı yemiyor gibi sadece karnı acıkınca.
Çıtır çıtır cips yedi çok güzel yedi.
Bunu alışkanlık yapma ama mesela kuru mama yer ama sen ardından 3 4 sefer yaş mama verirsen kuru mamayı bırakıyor çok aç olana kadar yemiyor
Aynı zamanda sakın salamla besleme ishal yapar ciddi hastalık kediler için
Salam annem eve sokmuyor zaten benim sevdiğim bir şey değil evet salam Kediler için iyi değil evet yaş mama almıştım verdim bidaha 5 hafta geçtikten sonra vereceğim.
Ağzı kokar 🙈
ay bende onu yerim
Kusae zehirlenir
Sapa sağlam
bisey olmaz
bir şey olmaz
Hayır olmaz