AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Katır olurdum mk onun dişisi yok
Kelebek olmak isterdim
kedi olurdum naparsan yap seviliyosun
Yırtıcı bir hayvan olarak
Koala 🐨 her yerde uyurum 😄
İnsan olmaktan memnunum
Kedi
Sibirya Kaplanı 🐅
Knk onu ben dicektimya kaplan aslanı parçalar
Aynen öyle kanka Sibirya Kaplanı kadar güçlü ve asil bir canlı yok yer yüzünde
Bide diyolarya aslan alır bak şu an aldı Sibirya kaplanı 600 kilo aslan 250 nereye alır a*k PS su güçlü uzun daha kasli pençe si güçlü daha nolsun efsane bı güzellikte zaten favorim ya
Aynen öyle kanka kaplanın hem çene basıncı hemde pençe kuvveti daha güçlü ve kaplanlar aslanlara göre daha çevik ve daha büyükler yani kaplanlar daha güçlü. Aslanın tek artısı yelesinin olması oda boynundan darbe almasını koruyor o kadar.
Knk yeleleri öyle filmlerdeki gibi değil kaplanın çenesine dayanmaz o yele avantaj var az da olsa ama 2010 yılında hayvanat bahçesinde kaplan tek penceyle aslanı öldürmüş bu kötü bir şey ama insanlar karşılaştırmayı bıraksın KAPLAN alır
Kanka şimdi benimde favorim kaplan tabiki ama ben hayvanların kavgasını izlemeye dayanamıyorum içim acıyor kavga ettirenlerede küfür ediyorum açıkçası ama şöyle bişey var aslanıda hafife almamak gerek aslanın kazandığı da oluyor bence biri ölse bile diğeri ağır yaralanır ama 10 tane kavga olsa bunun 8ini rahat kaplan alır
Yani tabi aslanla sumatra kaplanın da aslan alir mesela ama kavga larini izlemek banada kötü geliyo
Kanka aslanıda hafife almamak gerek onunda kazandığı illaki olucaktır yani ama Sibirya kaplanının rakibi yer yüzünde yok Sibirya Kaplanını yenecek başka bir hayvan varsa oda başka bir Sibirya Kaplanıdır. Ben karşılaştırma yaparım kimin kazanacağına bakarım ama asla kavga videosu izleyemem vicdan azabı gibi bişey çekiyorum hayvanların kavga ettiğini görünce
Aynen ama sana üzücü bir haber daha veriyim şu an dünyada sadece 150 tane Sibirya kaplanı var ve bu hayvanları n korunması lazım sende istersen destek olabilirsin buna ben WWF ye düzenli olarak bağış yapıyorum sende eğer bağış yaparsan hem o hayvanlar sevinir hem ben şimdi dicen benim attığım para ne işe yaricak birlikten kuvvet doğar en azından 1 tas lik yavru Sibirya kaplanı na yeticek suları olur 😀 istersen linkini atıyım
Bu konuda insanlarımız biraz daha duyarlı olsa keşke bu gidişle 100 seneye kalmaz yok olucak soyları artık tarih olacaklar 🙁 at bakayım kanka bağış yapabildiğim kadar yapmaya çalışırım ve tebrik ediyorum seni duyarlı olduğun için
Teşekkür ediyorum öncelikle doğa yi çok seviyorum ben böyleyim korumak için herşeyi yapıyorum sanada teşekkür ederim link atilmiyomus denedim WWF anasayfa yaz çıkar direk Google a bu linke tıkladığında ana sayfaya geliceksin altta Okyanus lar için sadece imza yeri var orayı imzalarsan sevinirim sağ üst kısımda ise 3 yatay çizgili bölümü tıklayınca orada destek ol ve market var market ten kendine alışveriş falan yapabilir sin malları çok kaliteli şiddetle öneririm hem oradan alışveriş yapınca bağışta yapmış oluyorsun tekrar teşekkürler
Rica ederim kanka wwf anasayfa yazdım orda altta denizler için imza verin yazan yere tıkladım isim soy isim istedi telefon numarası vs girdim 🙂 ve bu arada bağış nasıl yapıyoruz ki
@Aphell123
Kaplanları ben de aslanlardan çok severim. Çok ihtişamlı hayvanlar. Aslanlara çekinmeden saldırabilen tek hayvan. Lakin aslan kaplanı yeniyor. Aslan da cool hayvan. Kaplandan korkusu yok. Onu tehlike olarak bile görmüyor.
Yatay 3 tane çizgi varya oraya tıkla sonra market ya da destek ol yeri oralara tıklayınca yapıliyo gerekli bilgileri girince
Tamamdır kanka buldum destek ol butonuna tıkladım ordan kaplan evlat edinin yazısına tıkladım ve şu an ki durumuma göre 50 tl bağışladım. Durumum iyi oldukça atacağım teşekkürler yardımcı olduğun için başkaları duyarsız falan ama biz en azından duyarlıyız duyarlı insanların çoğalması dileğiyle
Amin teşekkür ederim knk senin sayende bir pandanın 2 günlük yemeği karşılandı. Ellerine sağlık
Sağolasın kanka elimizden geldiğince 🙂
Modun çok amaçsızca yalnız
sincap olmak isterdim
Aslan tabii ki 💪
Tembel hayvan
koala :D
Ayi olmak isterdim
Kedy kedy kedy
Kedi
Yunus
Alpaka veya kedi
Kelebek