Evcil Hayvanlar Muhabbet kuşum kanatlarını açıyor, neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Muhabbet kuşum sürekli kanatlarını açıyor. Sıcaktan olabileceğini okudum ama sıcak olmadığı halde böyle. Ayrıca diğer kuşlarımda böyle bir durum yok. Neden böyle yapıyor bilginiz var mı? Güncellemeler+1 yıl Erkek bu arada Muhabbet kuşum kanatlarını açıyor, neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
fahur Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Bir şey batıyor olabilir benim kuşlarımda açıyor sıcak olduğunda ama hepsi birden açmıyor 3 tane kuşum var çok hareketliyse açar kanatlarını 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladım çok teşekkür ederim Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sorun yok merak etme. Ona sıcak geliyordur 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 322 cevap paylaştı. Açma germe yapıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir şey batıyor olabilir benim kuşlarımda açıyor sıcak olduğunda ama hepsi birden açmıyor 3 tane kuşum var çok hareketliyse açar kanatlarını
Anladım çok teşekkür ederim
Sorun yok merak etme. Ona sıcak geliyordur
Açma germe yapıyor