Evcil Hayvanlar Yavru kedilerde karma aşının yan etkileri ne zaman geçer? Qxyoggie_bear Takip Et Xper 5 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 2,5 aylık kedimin karma 2 aşısı var yan etkileri ne kadar sürer? Güncellemeler+1 yıl Bilen biri ya da yaşayan biri yok mu yaa😕😕 Yavru kedilerde karma aşının yan etkileri ne zaman geçer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Trenebakmayanöküz Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 57% +1 yıl 🤦 aşıyı boşuna vuruyorsunuz yazık hayvancağıza. Ben 6 kedi büyüttüm bir kere bile kimyasal görmediler hepsi de birer aslan olup çıktılar. 0 2 Yorumla Qxyoggie_bear +1 yıl Haklı olabilirsiniz ama 6 kedinin sorunsuz büyümüş olması ilerde sorun yaşamayacakları anlamına gelmez ve aşılama kedilerimize bağışıklık kazanmaları için yapılıyor. Yine de yorumunuz için teşekkür ederim sağlıcakla kalın 🤗😊 Yorumla Trenebakmayanöküz +1 yıl 😂😂 bi sgt Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
🤦 aşıyı boşuna vuruyorsunuz yazık hayvancağıza. Ben 6 kedi büyüttüm bir kere bile kimyasal görmediler hepsi de birer aslan olup çıktılar.
Haklı olabilirsiniz ama 6 kedinin sorunsuz büyümüş olması ilerde sorun yaşamayacakları anlamına gelmez ve aşılama kedilerimize bağışıklık kazanmaları için yapılıyor. Yine de yorumunuz için teşekkür ederim sağlıcakla kalın 🤗😊
😂😂 bi sgt
En fazla 36 saat.