Arkadaşlar 4 yaşında çok güzel akıllı bir okadar yaramaz evladım var erkek kendisi bu 2 haftadır bu kapı üstüne taktı orada sıkış tepiş durup cikliyor ( kuş besleyen arkadaşlar bilir) beni çağırıyor odasına. anca gelip koltukta oturup onu izleyince susuyor bunun önüne nasıl geçebiliriz rahat vermiyor bir süredir.
Orayla özel bir ilgisi yok aslında. Kuşlar ve kedigiller ulaşabilecekleri en tepe noktaya çıkmayı severler. Tüm odayı görebilecek bir noktada kendilerini rahat hissederler. Yani tamamen içgüdüsel. ☺️
İnanın çok aklıma geldi ancak kafesini dahi yukarı assam küser illaha beni görmesi gerek baş ucumda beraber uyuruz ama sanırım artık evde ki egemenliğini ilan ediyor
Önceden hep elime alırdım ondan elimden korkuyor olabilir ama eğitmek için çok çaba sarf ettim hiçbir şekilde gelmedi omzuma falan geliyor ensemi ısırıyor
Bebekken onu hep parmakla oynattı işaret parmağı ve parmakla yem kırıp yedirdim daha sonra tırnağım ile gagasına hep masaj yaptım bundan çok keyif alır haz duyar böyle böyle aşık oldu şimdi normal çiftleşir gibi işaret parmağı ile işi yapıyor sonra yem kusuyor teşekkür anlamında
En İyi Cevaplar