Öncelikle merhaba. Bir tane erkek muhabbet kuşum var. Birkaç ay sonra 3 yaşına girecek. Ben hep aileme söylüyorum, kuşlar yalnız yaşamaz diye. Ama bana zaten bir kuşu xor çekiyorum ikisinin bir anda sesini nasıl çekeceğim diyorlar. Aslında onların derdi bu, çünkü kuşumuzu sevdiklerini biliyorum. Kuşuma ilk kelimesini öğreten annem zaten. Her neyse son zamanlarda bunu çok dert ettim. Davranışlarını Google' a yazıp baktığımda hep yanında bir dişi olmadığından kaynaklandığı yazıyor çok üzülüyorum.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
217Erkek kuşunuzun yanına bir dişi kuş almak bu bakımdan evdeki total gürültü miktarını azaltacaktır. Kuşunuzun tüm bakımlarını kendiniz üstlenirseniz ve kendi odanızda bakarsanız aileniz bu duruma daha sıcak bakacaktır.
bu arada yeni kuş alırken bişey yapılması gerekiyomuş bi kuş satan abi söylemişti
kuş satın alacağın yere kendi kuşunu götürüyorsun büyük kafesleri oluyor hepsinin bir arada durduğu oraya koyup 2-3 saat sonra geri geliyorsun
senin kuşun kafeste hangi kuşla yakın dururyorsa onu alıyorsun
hani bizdeki hoşlanma gibi bişey oluyomuş kuşlarda da herkes birbirini aynı şekilde sevmiyormuş sen de bi sor istersen kuşun daha iyi anlaşacağı bir arkadaş edinmiş olur :D alınca buraya ikisinin çekilmiş fotoğrafını bırakırsın artık
ikinizde haklısınız ne diyeceğimi bilemedim
ama kuşun mutluluğu için sen haklısın
onu a bunu al
çık ayrı eve çalış
istediğini al