İyi günler KS sakinleri. Osmanlı döneminde sadece saray erkanı için beslenen ve saraydan çıkarplması yasak olan eti ve yumurtası çok lezzetli yerli tavugumuz sultan tavuğunu biliyormusunuz?
Evet biliyorum. Görünüşleri duruşu ve sıra dışı ama şık tüyleri onların herhangi bir tavuk olmadığını bize zaten söylüyor. Ciddi bir ekonomik değeri olan bu tavuk ırkı için bu gözler ne açık artırmalara şahit oldu. Ne paraların verildiğini gördü. Bu kadar güzel olunca e bir hayvan, haliyle de rağbet bir hayli çok oluyor.
selamlar Güzel tüyleri ile çok özel bir görünüme sahiptir. Dekoratif tüyleri arasında büyük, kabarık tepeler, uzun kuyruklar, sakallar ve bol ayak tüyü bulunur. Daha küçük ve parlak kırmızı renkli V-biçimli taraklara sahiptirler. Tarakları neredeyse tamamen kuş tüyü altında gizlidir. Bir kaçkere yakından görme şansım oldu eti ve yumurtasını yemedim ama eminim gerçekten çok lezzetlidir
Estafurullah bu benim hobim bütün yorgunluğumu alıyor. :) bu işe meraklı o kadar çok insan varki hergün yumurtasını ya da civcisini almak için arıyorlar.
Amiin ecmain inşallah. Müminin mümine ettiği dua makbuldür. Rabbim hem sizin hemde benim hemde tüm inanan insanların gönülerinde ne muratları var ise tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🤲
En İyi Erkek Görüşü