Evcil Hayvanlar Kedim Mart ayı bitti diye triplere girdi ne yapmalıyım sizce? HzLuciferrr Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Malum Mart ayı kedilerin kutsal ayı arkadaşlar bitti diye yuvasından çıkmıyor ağlıyor Mart ayı uzatılsın niye hemen bitiyor diyor ne yapsam bilemedim 🥺🥺#HzLuciferrr Kedim Mart ayı bitti diye triplere girdi ne yapmalıyım sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Tipe bak yaaa 🤤 Normal normaall yaş mamayla kandır sen onu 2 1 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Sen bakma böyle tatlı olduğuna ne ırz düşmanıdır bu varya komşunun kedisiyle yakınlaştı kavga ettim adamla geçen djdjd 😂😂 Yorumla
KimimBenBurasıNeresi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ayyhh tipe bak lan yirimm🤤 Bundan bi tane daha var mı bana şey etsek, göndersek😍 1 2 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Dede olursam yollarım bi tane miniği 😄 Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Olar çok severimm😍 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 523 cevap paylaştı. Bu nedir yavv.. Tek erkek yok , soru karı dolmuş :)) 1 3 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Karılar hasta kediye :)) Yorumla aerolite +1 yıl Ben de kedi alıp sokaklarda gezdireyim bari.. Vayy arkadaş demek bu işin sırrı buymuş 😱 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Günaydın dostum 😂😂😂 Yorumla
___LAVİNİA___ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Sen bu tatlılığı bana yolla bendede var bir tane kedicik iyi geçinirler jdjdjd 1 3 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Kebapla mı besliycenn fjdjd Yorumla ___LAVİNİA___ +1 yıl Ciğerler, antrikotlar, dana pirzolalar, kuzu incikler vs..😆 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Kedi olasım geldi 😂 Yorumla
ta00ta Takip Et Master Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Ahah cidden haha hüzünlü bakıyor, kıyamam. 😄 Gereken ilgiyi sen göster. 1 3 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Bi eline geçsen çok mutlu olabilir aslında 😂 Yorumla ta00ta +1 yıl O benim elime geçse ben de mutlu olurum 😂 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Fındık beyin minik kalbi bu aşkı kaldıramaz hiç başlamayın siz bencee 😂😂 Yorumla
Afraa2727 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yiaaa aama çok tatlı 🥺 yaş mama ile kandır sen onu 😏 1 10 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Hamsi ile kandırdım onu 🥺 Yorumla Afraa2727 +1 yıl 🥺🥺 Bana ver ben bakayım sen bakamıyorsun 😏 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Yoo çok mutluyuz biz iki erkek maç izliyoruz evde sürekli 😒 Yorumla Afraa2727 +1 yıl Kendi adına konuş o hiç mutlu değil üzümlü bakıyor 😏 Yorumla Afraa2727 +1 yıl Üzünçlü* Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Ilgi alaka istiyor sanırım 🙄 Yorumla Afraa2727 +1 yıl İşte diyorum ya sana bakamıyorsun bana ver diye 😏 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Ben yaşayamam ki onsuz 🥺🥺 Yorumla Afraa2727 +1 yıl İstiyorum 👿 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Başka bisey iste bunu isteme 😒 Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yaaa şu tipe bakkk çoook tatlı 1 1 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Teşekkürler ablası Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl benimki de bana yavşıyor 1 2 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Kapıyı kitlede yat bari Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benim odada yatıyor maalesef başka odaya gitmiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tipe bak yaaa 🤤 Normal normaall yaş mamayla kandır sen onu
Sen bakma böyle tatlı olduğuna ne ırz düşmanıdır bu varya komşunun kedisiyle yakınlaştı kavga ettim adamla geçen djdjd 😂😂
Ayyhh tipe bak lan yirimm🤤 Bundan bi tane daha var mı bana şey etsek, göndersek😍
Dede olursam yollarım bi tane miniği 😄
Olar çok severimm😍
Bu nedir yavv.. Tek erkek yok , soru karı dolmuş :))
Karılar hasta kediye :))
Ben de kedi alıp sokaklarda gezdireyim bari.. Vayy arkadaş demek bu işin sırrı buymuş 😱
Günaydın dostum 😂😂😂
Sen bu tatlılığı bana yolla bendede var bir tane kedicik iyi geçinirler jdjdjd
Kebapla mı besliycenn fjdjd
Ciğerler, antrikotlar, dana pirzolalar, kuzu incikler vs..😆
Kedi olasım geldi 😂
Ahah cidden haha hüzünlü bakıyor, kıyamam. 😄 Gereken ilgiyi sen göster.
Bi eline geçsen çok mutlu olabilir aslında 😂
O benim elime geçse ben de mutlu olurum 😂
Fındık beyin minik kalbi bu aşkı kaldıramaz hiç başlamayın siz bencee 😂😂
Yiaaa aama çok tatlı 🥺 yaş mama ile kandır sen onu 😏
Hamsi ile kandırdım onu 🥺
🥺🥺 Bana ver ben bakayım sen bakamıyorsun 😏
Yoo çok mutluyuz biz iki erkek maç izliyoruz evde sürekli 😒
Kendi adına konuş o hiç mutlu değil üzümlü bakıyor 😏
Üzünçlü*
Ilgi alaka istiyor sanırım 🙄
İşte diyorum ya sana bakamıyorsun bana ver diye 😏
Ben yaşayamam ki onsuz 🥺🥺