Arkadaşlar,, arkadaşımın evinde bir odaya kapalı halde 5 kedi bulunuyor. Uzun süredir oradalar ve insancıl değiller. Bende onların doğaya salınmasını, doğal ortamlarına kavuşmalarını sağlamaya çalışıyorum. Yakalayıp kutuya koyma şansımız yok, 5. katta. Uyutarak kutuya koyup salmayı düşünüyorum. Bilgisi olan, yardımcı olabilecek, veteriner filan olan var mı acaba?
20 gün olmuş umarım sorun çözülmüştür. Eğer çözülmediyse ya da tekrar bu gibi bir durumla karşılaşırsanız bir veteriner kliniğinden "sedapet" alıp biraz acıkmasını bekledikten sonra yani çok aç olduğu bir zamanda yaş mamaya karıştırıp verirseniz mışıl mışıl uyur hepsi.
Çok teşekkür ederim. Çözülmedi. Çünkü veterinere danıştığımız zaman hipnopet adında bir damla verdi. Damlayı düzenli sularına kattık bu zamana kadar fakat hiç etkisi olmadı. Hala kapıyı açınca kıhlama diye tabir edeceğim sesler 😔 sedapetin dozunu ayarlayamazsam zarar veririm diye korktum hep ama pazartesi soruşturayım sedapeti. Birde bizim burada havalar çok kötü gitti bu ara cuma gün kar yağdı, bugün - 3 mesela. Ondan acele etmedim biraz. Ama artık zamanı geldi.
Çok ses yapıyorlar, ve apartman ayağa kalkar arkadaş kovulur yoksa bende istiyorum. Birde aşağıda olurlarsa kapıdan gitmezler yine komşu sorunsalı yani
Çok ses yapıyorlar, ve apartman ayağa kalkar arkadaş kovulur yoksa bende istiyorum. Birde aşağıda olurlarsa kapıdan gitmezler yine komşu sorunsalı yani. Odaya kapalı ve çok üzülüyorum. Amacım onları kurtarmak, bir gün ölülerini toplamak istemiyorum 🙄
En İyi Cevaplar