Evcil Hayvanlar Muhabbet kuşum sabahın köründe horoz gibi ötüyor, sizinki de böyle mi? MM0215E011T Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yeni muhabbet kuşu almıştım. Yavruydu. Sabahları ötüyor. Öteceğini bilseydim almazdım. Seviyorum tabii ki kuşumu ancak... Sizinki de böyle mi? Biraz sinir bozucu. Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler yorumlar için. Üzerini ince ışık geçirmeyen bir şeyle hava da almasını engellemeyecek şekilde örteceğim. Muhabbet kuşum sabahın köründe horoz gibi ötüyor, sizinki de böyle mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u kakilakuku Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 2,3b cevap paylaştı. Güneşi gordummu oter ama ustunu bır ortunıle ortersen susar hava alsın ama dıkkat et 1 1 Yorumla MM0215E011T +1 yıl Teşekkürler. Yorumla
serkaann1 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 53% +1 yıl Bizimkiler de şu an ötüyor daha sinir bozucu 😅 1 0 Yorumla
kirmiziAyy Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Benımkıler sabah akşam ötüyo🙄 1 3 Yorumla Emrekurtt06 +1 yıl İkizler mi 😂 Yorumla kirmiziAyy +1 yıl @Emrekurtt06 ıkız değıl ıkı tane var bende muhabet kuşu ınanılmaz ses cıkarıolar Yorumla Emrekurtt06 +1 yıl İkiz sayılır Yorumla
avakadodünyası Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl evet beni o uyandırıyordu ilk aldığımda ama artık alıştım :) keratalar ya bendede iki tane var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Güneşi gordummu oter ama ustunu bır ortunıle ortersen susar hava alsın ama dıkkat et
Teşekkürler.
Üzerine ortu ort ya da acikta birak
Bizimkiler de şu an ötüyor daha sinir bozucu 😅
Normaldir.
Bir şey yapamazsın daha
Benımkıler sabah akşam ötüyo🙄
İkizler mi 😂
@Emrekurtt06 ıkız değıl ıkı tane var bende muhabet kuşu ınanılmaz ses cıkarıolar
İkiz sayılır
evet beni o uyandırıyordu ilk aldığımda ama artık alıştım :) keratalar ya bendede iki tane var
Benim kuşum otmeyi unuttu ya 😂😂
Aynen öyle ötüyor
Üstüne örtü öt gece
Aynen öyle