Kedim 5 gün oldu yaklaşık bir sokak kedisiyle kavga etti ve yarası şişti. Veterinere gidemiyorum bende gitmek istiyorum ama gidemiyorum keyfimden değil yani. Yarası yok şu an ama şiş 3 parmak kadar ne yapacağımı bilmiyorum. Lutfen 5 gündür çözüm yolu arıyorum veteriner gibi bir seçeneğim yok. Fotoğrafında belli olmuyor. 1 ay önce kısırlaştırdım halsiz değil ama mesela yataktan inmeye çok korkuyor. İlk gün sinirliydi. Lutfen ne yapabilirim
Büyük ihtimalle mikrop kapmıştır, iltihap yapmıştır. Ona uygun antibiyotik yazması lazım veterinerin ve doz belirtmesi. her antibiyotik de olmaz. Tabii benimki sadece tahmin. Yakındaki veterinerin telefonunu bulup ara, açık açık anlat durumu. Yardımcı olmalı. Olmazsa bulunduğun beldenin belediye veterinerliğini ara, rica et. Onlar ücret istemezler.
Muhtemelen iltihap yapmış. Sen yine de şartları zorla, bir veterinere telefonda da olsa danış. İltihapsa onların yazdığı antibiyotiği yine onların söylediği doz ve sürede vermelisin
Pazartesi ve salı okulum var yarın ya da Pazartesi arayacağım çarşamba günü eger hayla şişse belediyenin veterinerine götürücem başka şansım yok gibi duruyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dokununca çok mu sert, yumuşak gibi mi?
Üstü yumuşak altı sert nasıl anlatsam orta gibi
Biraz sert gibi
Neden gidemiyorsun veterinere? Para sebebiyle mi?
Evet
Büyük ihtimalle mikrop kapmıştır, iltihap yapmıştır. Ona uygun antibiyotik yazması lazım veterinerin ve doz belirtmesi. her antibiyotik de olmaz. Tabii benimki sadece tahmin. Yakındaki veterinerin telefonunu bulup ara, açık açık anlat durumu. Yardımcı olmalı. Olmazsa bulunduğun beldenin belediye veterinerliğini ara, rica et. Onlar ücret istemezler.
Belediye bakmıyor ama rica ederim yarın yani bugün yasak olduğu için açık değildir ana ararım. Umarım pazartesiye kadar iyileşir
Önce yara vardı, sonra şişti, değil mi? Neresinde bu şişlik.
Evet, sol kolunun altında hafif ortaya doğru
Yani bacağında. Basabiliyor mu? Yürüyebiliyor mu?
Evet yürüyor koşuyor hatta bi tane de kardeşi var onunla bile kavga ediyor
Sadece hafif korkuyor gibi elimi göbeğine attığımda geri çekiliyor
Muhtemelen iltihap yapmış. Sen yine de şartları zorla, bir veterinere telefonda da olsa danış. İltihapsa onların yazdığı antibiyotiği yine onların söylediği doz ve sürede vermelisin
Pazartesi ve salı okulum var yarın ya da Pazartesi arayacağım çarşamba günü eger hayla şişse belediyenin veterinerine götürücem başka şansım yok gibi duruyor
Fotoğrafta belli olmuyorsa videosunu çekmeye çalış. Kolay gelsin, geçmiş olsun.
Teşekkür ederim